LinnThereseDagsland -

Min vurdering: babybox fra Libero

  • 11.01.2017 kl. 16:53

Libero sluttet dessverre å utlevere babyboxer etter 31.12.16. De som hadde registrert seg før den 21. desember ville likevel motta gavebeviset i posten for så å kunne gå på nærmeste kiwi og hente babyboksen sin. Ettersom jeg registrerte meg i august ventet jeg spent på når dette gavebevise skulle komme. Da 2017 var her og jeg enda ikke hadde mottatt det, sendte jeg en mail til Libero for å høre hvor det ble av.

Svaret jeg fikk var at de hadde prøvd å sende det ut i starten av desember, men at det hadde blitt returnert. Jeg slo meg i pannen i det jeg leste det. Selvsagt! Jeg hadde glemt å endre adresse etter at vi hadde flyttet. 

De avsluttet likevel mailen med å spør etter min nye adresse, og en liten uke senere lå denne boksen på postkontoret mitt! Snakk om god service! Så, det er altså ikke lenger mulig å få tak i denne babyboxen, men jeg velger å skrive om den likevel. Det kan jo hende de begynner å levere den ut igjen - man vet aldri!

Førsteinntrykket mitt var veldig bra, og det til tross for at jeg har hørt mange blir skuffet over akkurat denne boksen. Selv ble jeg kjempe glad! Man får jo alt gratis, og da skjønner jeg ikke hvordan det går an å bli skuffet!? Syntes forøvrig det var nyttige produkter jeg, og gleder meg til å ta dem i bruk.

Babyboxen fra Libero inneholdt:

En pakke med libero-touch bleier - 5 stykk i størrelse 1 og 9 stykk i størrelse 2

20 pakning med våtservietter

En pakke med bind fra libresse

To pakning med ammeinnlegg

Et kort som gir deg hver 4. libero bleiepakke gratis

Babysåpe på ei lita flaske

Babyolje på ei lita flaske

Leke som kan festes i både bilstol, vogn, babygym o.l

Tykk brosjyre med masse tips og råd til den nye familien

«Babysåpen», jeg setter det i anførselstegn fordi den er uparfymert, så teknisk sett er det vel ikke såpe. Uansett - denne er veldig fin å ha i badevannet til lille, og vi gleder oss til å teste den ut. Oljen som er i flasken ved siden av er perfekt å smøre på huden hans om han er tørr, eller å dryppe noen dråper på de tørre stelleklutene (gjerne sammen med lunkent vann) for å unngå at han blir sår i stumpen under bleieskift.

Leken synes jeg var supersøt, og kommer absolutt godt med! Spesielt gøy var det at vingene til sommerfuglen lager en knitrelyd når man er borti dem. Ellers var det superpraktisk at vi fikk med bind i denne startboksen ettersom den såkalte renselsen etter fødselen kan vare utrolig lenge. Da er det greit å ha noen bind liggende på lager!

Våtservietter er alltid gull! Det samme er ammeinnlegg. Dette kortet vi også fikk med er genialt for nybakte foreldre som kanskje ikke var forberedt på hvor mye det koster med et lite barn. Med dette kortet får du hver fjerde liberobleiepakke gratis, og på baksiden er det en strekkode som gir deg hver fjerde pakke med bind, tamponger og truseinnlegg fra libresse gratis. Jeg sier det igjen - G.E.N.I.A.L.T.

Libero touch bleiene er kjent for å være silkemyke, og er derfor hakket dyrere enn standardbleiene til libero. Synes derfor det er kjempe gøy at vi fikk disse i startboksen. Hele fem bleier i den aller minste størrelsen som er fra 2-5 kilo, og ni bleier i størrelsen over som er fra 3-6 kilo. På den måten kan vi både teste ut hvilken størrelse han trenger, men også hvilket merke vi liker best.

Har du hentet babyboxen fra Libero, og ble du fornøyd?

8 Kommentarer

liveterherlig93

11.01.2017 kl. 17:02
bra innlegg <3

Jofrid

11.01.2017 kl. 17:04
Har endra seg fra når eg fekk :) håpe eg får denna gongen og for er jo registrert på libero men usikker på om eg får :) våtserviettane stinka parfyme ellers fornøyd eg fekk ikkje touch bleiene for sei va såpass nye då

11.01.2017 kl. 17:09
Anbefaler deg å ikke bruke de våtserviettene! Brukte de selv tidligere og etter en runde med rennende nese og forkjølelse, hadde jeg ikke papir for hånden når jeg trengte tørke nesen, og tenkte det var like greit å bruke en våtserviett! Tørka da min såre nese, og har aldri opplevd makan til svie :( fikk så vondt av å tenke på hvor mye det kunne svi for lille om hun hadde sår stump, heldigvis slutta med de før det skjedde!

Victoria Larsen

11.01.2017 kl. 19:12
så herlig! Fin hund <3

11.01.2017 kl. 19:31
Hei jeg leser bloggen din hverdag😱Det er så spennende💙Jeg elsker babyer , de er så søte💟

Storesøstra mi er 21 år å skal få baby i juli-august 😱😱😱💖jeg vet ikke helt når 💖Men jeg gleder meg sykt mye😱💖hilsen jente 11 år💟

Mina

11.01.2017 kl. 20:36
Det er derfor jeg fikk gavebeviset i posten i slutten av desember. Jeg ble litt forfjamset da jeg trodde de ikke sendte ut før tre måneder før termin, og jeg er bare fem måneder på vei :) Nå fikk jeg oppklart det hvertfall. Jeg hentet min pakke i dag på Kiwi, da hadde de kun tre igjen, så da var jeg heldig:) Jeg har ikke åpnet min enda, venter litt til terminen nærmer seg litt mer, men fra bildene dine synes jeg den så veldig så bra ut:)

Iselin Renée

11.01.2017 kl. 21:52
Så mye fint :)

MomsCollective

12.01.2017 kl. 20:34
Så kjekt å få teste ut så masse gratis! Vi brukte også bleier fra libero i begynnelsen, men gikk etterhvert over til bleiene fra Rema 1000 og er superfornøyd. De er også mye billigere, til tross for bleiekort.

De er absolutt å anbefale :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits