LinnThereseDagsland -

Min vurdering: gratis bleiebøtte fra Angelcare

  • 09.01.2017 kl. 19:23

Som om det ikke var nok med alle disse gratis babyboxene man får når man er kommende foreldre får man faktisk også tilbud om gratis bleiebøtte fra Angelcare! Hvor fantastisk er ikke det? Disse bleiebøtte fungerer nemlig ypperlig om man har stellebordet på barnerommet slik som vi har (selvsagt om man har det på badet også, men er litt kjekkere at det lukter godt på et soverom).

Denne bleiebøtten gjør nemlig at man kan kaste bleiene inne uten at de lukter - til og med bæsjebleier! Når man har en liten en som ikke kan være alene kan det jo være tungvindt å gå ut i søppelkassen med bleien etter hvert eneste skift. For ikke å snakke om hvor ekkelt det blir å kaste dem i vanlig søppelbøtte. Du kan selv tenke deg til hvilken stank det vil gi..?

Sammen med denne bleiebøtten får man også én pakke med gratis refil. Dette gjør bleiebøtten veldig hygenisk ettersom alle bleiene forsegles i denne plasten. Superenkelt å tømme den også!

Altså at man får dette her gratis synes jeg er helt sinnsykt. Jeg kunne nemlig lett betalt et par hundrelapper for denne bøtta! Den står allerede klar ved siden av stellebordet til lille, og jeg gleder meg masse til å ta den i bruk. Du kan bestille den her fra og med 28. svangerskapsuke til og med tre måneder etter fødselen.

Har du hentet gratis bleiebøtte fra Angelcare?

6 Kommentarer

Christina Victoria

09.01.2017 kl. 19:40
Ikke for å være negativ, men jeg fikk også den bøtten når jeg var gravid!men synes den er alt for liten så ci kjøpte den som er et hakk større ^^ men dere må jo bare se etterhvert hva dere syns !

Linn Therese Dagsland

09.01.2017 kl. 20:24
Christina Victoria: Åh, blir spennende å se om vi synes den er passe da, eller om vi kjøper det som er hakket større vi også :?-D <3

Victoria Larsen

09.01.2017 kl. 20:31
så kjekt :)

Anett

09.01.2017 kl. 22:34
Vi er veldig fornøyde med bøtten! Men som hun over skriver så rommer den ikke stort. Men synes selv ikke det er noe stress å gå ut med en ekstra pose nå og da.

09.01.2017 kl. 22:48
Fikk denne da jeg fikk min sønn i 2008 . Den er fin men litt liten til alle bleiene man bruker . Må tømme ofte og på grunn av lukt .

Ayla

09.01.2017 kl. 23:50
Har den og den fra Babyshop. Den er større og holder litt lenger. Bruker denne bøtten inne på vårt soverom da det hender vi må skifte bleie om natten. Funker helt fint og synes ikke det lukter.

Vibeke

10.01.2017 kl. 11:13
Vi hadde også denne bøtten i fjor, men fant fort ut at refill posene ble alt for dyre og du trenger nye hele tiden, ihvertfall i starten. Det ble lettere for oss å heller gå å kaste bleiene i søppelbøtta på kjøkkenet som vi tømmer ofte.

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits