LinnThereseDagsland -

Min vurdering: babybox fra Rema 1000

  • 05.01.2017 kl. 14:05

Om dere ikke har fått det med dere enda tilbyr Rema 1000 og flere andre butikker gratis startbokser, eller såkalte babyboxer, til kommende foreldre. Disse kan hentes tidligst tre måneder før termin og senest tre måneder etter fødsel. Ettersom jeg vet mange av dere som leser bloggen min er gravide tenkte jeg at en vurdering av denne babyboxen kunne være en gøy ting å gjøre.

Førsteinntrykket mitt var absolutt kjempe bra! Produktene kommer i en utrolig praktisk og faktisk ganske fin bag som kan brukes til både oppbevaring av babyting i ettertid eller som overnattingsbag når lille skal på besøk til besteforeldre.

Babyboxen fra Rema 1000 inneholdt:

En praktisk og fin bag med glidelås som produktene kom i

28 pakning med bleier i størrelse 2, 3-6 kilo

Bomullsbody med søte flodhester på i størrelse 74-80, 6-12 måneder

25 pakning med våtservietter uten parfyme eller palmeolje

Eske med hele 100 stk tørre stellekluter

Nydelig smokk i lysegrønn fra avent i størrelse 0-2 måneder

Badesåpe på flaske som er uten parfyme og mild mot huden

Alle produktene over her fikk jeg altså gratis av Rema 1000, og jeg synes det er topp at de har et slikt tilbud! En kjempe fin bag med mange gode produkter som jeg vet vi kommer til å få god bruk for. Ellers ble jeg veldig positivt overrasket over at bodyen var i størrelse 6-12 måneder ettersom vi nesten ikke har noen klær over seks måneder, men en hel haug i mindre størrelser!

Ammeinnleggene var det som var overraskelsen. Når man bestiller pakken får man nemlig vite at man mottar alt over her, men også en overraskelse, som jeg vet har vært litt forskjellig, blant annet vaskepulver. Men min overraskelse var altså ammeinnlegg, noe som passet kjempe bra! I tillegg til skumsåpen vi kan bruke når vi skal bade Dennis fikk vi også med et lite blad hvor man kan se og lese om alle babyproduktene til Rema 1000. Kjempe praktisk ettersom man finner alt fra bleier og såper til smoothies og grøt i den!

Bleier kan man vel aldri få nok av? Og det at det fulgte med hele 28 stykk i denne gratispakken ser jeg på som et veldig stort pluss! Våtservietter er også veldig greit og enkelt å rengjøre lille med, men vi kommer sannsynligvis til å bruke tørre stellekluter som er fuktet i litt vann eller olje helt i starten ettersom det er anbefalt for en nyfødt barnerumpe. Også går vi over til våtservietter etterhvert!

Du kan bestille babybox fra Rema 1000 her når det er 3 måneder igjen til termin. Og bare så det er sagt, innlegget er absolutt ikke skrevet i samarbeid med rema 1000, kun fordi jeg ble veldig positivt overrasket og ville dele den gode erfaringen min med dere!

Har du hentet babyboxen fra Rema 1000, og ble du fornøyd?

7 Kommentarer

Victoria Larsen

05.01.2017 kl. 14:19
Jeg håper du får en fin Torsdag :-)

Linn Therese Dagsland

05.01.2017 kl. 14:24
Victoria Larsen: Tusen takk for det, snille du <3 Så håper jeg du får det samme!

liveterherlig93

05.01.2017 kl. 14:48
så smart <3 :)

05.01.2017 kl. 15:52
Så mye fint :)

Hvordan gikk glukosebelastningstesten? Skal ta den selv, gruer meg til den søte drikken. Har du fått svar på den? :)

Linn Therese Dagsland

05.01.2017 kl. 15:57
Anonym: Jeg har tatt den en gang tidligere. Rundt uke 14 om ikke jeg husker feil? Og fikk da vite at jeg ikke hadde svangerskapsdiabetes, men ettersom de ikke finner ut av hvorfor SF-målet mitt stiger for fort vil de ta den testen en gang til for å være helt sikker. Det skal jeg gjøre på førstkommende tirsdag, og svaret får man med engang den siste blodprøven blir tatt to timer etter man har drukket drikken. Jeg skrev om hele opplevelsen av første gang her hvis du ønsker lese: http://linntheresedagsland.blogg.no/1476355023_har_jeg_svangerskapsd.html

Linn Therese Dagsland

05.01.2017 kl. 15:58
Anonym: Lykke til forresten! <3

Caroline

05.01.2017 kl. 17:47
gleder meg enda mer til å hente den nå! :D håper på å få hentet den på mandag! :D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits