LinnThereseDagsland -

Slik holder du nyttårsforsettet!

  • 02.01.2017 kl. 21:35

Jeg er ganske sikker på at det er mange av dere som har satt dere et nyttårsforsett som omhandler å leve sunnere, gå ned i vekt, komme i form eller lignende. Det jeg dessverre også vet er at mange av dere kommer til å sprekke underveis fordi dere mister motivasjonen. Dere ser ikke nok fremgang, og mister derfor både lyst og viljestyrke til å fortsette. Om du er redd for at du er en av de jeg prater om over her så har jeg et godt tips til deg - håpet er med andre ord ikke ute enda!

Løsningen er nemlig veldig enkel. Kickstart vektnedgangen med C9! På den måten vil du oppnå svært gode resultater over veldig kort tid - faktisk bare ni dager - og etter kuren vil du (så sant du fortsetter å spise sunt og bevege deg selvfølgelig) ikke gå opp igjen det du har gått ned på disse ni dagene. Faktisk er det stor sjanse for at du fortsetter å gå enda mer ned, og hvor motiverende er ikke det!?

Jeg har selv prøvd meg på C9 tidligere, og ble superfornøyd med resultatet! Faktisk så fornøyd at både mamma, mormor og morfar valgte å hive seg på de også - og med samme gode resultat. Det er ikke uten grunn at C9 er mitt absolutt mest solgte produkt.

Det er ingen tvil om at det kan være utfordrende å følge programmet til C9 i de ni dagene det varer, men når man har kommet seg igjennom føler man seg så mye friskere, sunnere og ikke minst lettere.

Under her ser dere hva disse ni dagene gjorde med kroppen min! Grunnen til at du går ned så mye er fordi en C9-kur i hovedsak kun inneholder produkter med aloe vera. Dette gjør at kroppen renses for avfallstoffer og kvitter seg med dem - noe som selvsagt gjør at du blir både lettere, slankere, strammere og sunnere!

Kroppsvekt: 4,2 kilo

Bryst: - 5 cm

Arm: - 2,5 cm

Midje: - 5 cm

Hofte: - 3 cm

Lår: - 6,5 cm

Legger: - 0,5 cm

Du får med alt du trenger av produkter til disse ni dagene (pluss at du har en del igjen etter at kuren er over også), en detaljert oversikt over alt du skal spise, tips til gode og sunne smoothie- og middagsoppskrifter, forslag til treningsformer, en brosjyre hvor du kan føre inn fremgangen din og et målbånd til å sjekke forandringer!

Du kan kjøpe C9 med sjokoladesmak her og C9 med vaniljesmak her!

Send meg gjerne en mail til ltd-forever@hotmail.com eller legg igjen en kommentar under her dersom det er noe du lurer på. Husk også at om du ikke er fornøyd med C9 får du pengene tilbake (så lenge du klager innen 90 dager etter kjøpsdato). Lykke til!

Kunne du tenke deg å kickstarte livsstilforandringen med C9?


PS: Du må selvsagt ikke ta C9 om du er gravid eller ammer.

8 Kommentarer

Rebekka

02.01.2017 kl. 21:51
Vurderer å prøve produktet men skulle gjerne visst prisen :)

Du har en super blogg og følger med daglig!

Linn Therese Dagsland

02.01.2017 kl. 22:05
Rebekka: Prisen har jeg ikke lov å oppgi på åpne sider, men om du klikker inn på linken ser du den! Finner du den ikke kan du sende meg en mail så skal jeg svare deg <3

Victoria

03.01.2017 kl. 05:42
Hei Linn Therese. Jeg synes du har en koselig og inspirerende blogg, og gleder meg på deres vegne til babyen kommer.

Men å reklamere for en slankekur når løsningen allerede er gratis, synes jeg er litt dumt. En trenger ikke å gå på en fancy kur for å gå ned i vekt, det holder lenge med naturlig mat. Jeg har gått ned mye i vekt de siste dagene ved å kutte ut raske karbohydrater. Denne kuren du reklamerer for er heller ikke dokumentert. Bildene dine er resultat av et rent kosthold. Bloggen mister litt troverdighet når du reklamerer for sånt og i tillegg bruker før og etter-bilder som du tok under perioden hvor du spiste sunt og trente mye. Håper du tar det som konstruktiv kritikk :-)

Linn Therese Dagsland

03.01.2017 kl. 08:21
Victoria: Det er helt klart best med et sunt kosthold og trening, men mange mister lett motivasjonen da ettersom resultatene ikke kommer fort nok. Da kan det være greit med en kickstart <3 Etter disse ni dagene mener jeg selvsagt at man skal holde seg til et sunt kosthold og trening.

Ellers er bildene fra da jeg testet ut kuren selv jo. Jeg har brukt de samme "før"-bildene når jeg viste formbilder og fremgangsbilder nettopp fordi da jeg gikk ned 13 kilo og trente mot fitnessen så kickstartet jeg det med C9. <3

Takk for konstruktiv kritikk, men her er jeg nok redd det bare har skjedd en misforståelse, snille du <3

liveterherlig93

03.01.2017 kl. 10:54
jeg skal prøvde det engang :) selv om jeg egentlig ikke trenger det

Jeanette

03.01.2017 kl. 23:14
Har vurdert å kjøpe dette, har alltid troen på sånt :) Har du planer om å bruke det etter du har født, som en kickstart?

Linn Therese Dagsland

03.01.2017 kl. 23:42
Jeanette: Jeg har sååå lyst, men ettersom det ikke er anbefalt når man ammer tror jeg nok dessverre ikke det går. Men hadde det ikke vært for det så hadde jeg definitivt kastet meg på en runde <3

06.01.2017 kl. 20:28
Lurt å informere om at man ikke skal gå på denne dersom man ammen! :) Regner med det er en del gravide og nybakte mammaer som leser bloggen din, så da tror jeg du gjør deg lur i å opplyse om det :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits