LinnThereseDagsland -

Jeg tok en rå-sjanse!

  • 04.01.2017 kl. 09:44

Jeg tok virkelig en rå-sjanse da jeg for et par uker siden valgte å klikke hjem ei kameralinse fra wish! Jeg har lenge siklet etter ei ny linse, og denne som jeg ønsket meg koster rundt 2000,- her i Norge. Da jeg tilfeldigvis så at de solgte den for litt over 400,- på wish datt jeg nesten i bakken! Det måtte være for godt til å være sant, men jeg måtte jo prøve likevel.

Jeg klikket den derfor hjem, og i dag, to uker senere dukket den opp på postkontoret. Jeg vet ingenting om kvaliteten på linsen etter en stund - men førsteinntrykket er helt ekstremt bra! Den er akkurat like god som de man får kjøpt i butikk her hjemme, og jeg er superglad for at jeg turde å ta sjansen. Det er jo ikke en selvfølge at kvaliteten er bra nå prisen er så lav.

Men jammen fungerer den utmerket og jeg er i himmelen! Fra nå av kommer jeg nok til å kjøpe alt kamerautstyr på wish - når man kan få akkurat samme gode kvalitetsvare til en enda lavere pris, hvorfor skal man da kjøpe de her hjemme? Bildene i dette innlegget er forresten tatt med denne nye babyen min, og dere ser jo selv hvor sinnsykt god kvalitet bildene har - for disse ble tatt klokken 09 om morgenen når lyset var skikkelig ille!

Tenkte bare jeg skulle tipse dere om det dersom dere også går rundt og sikler på superdyre kameralinser. Sjekk heller ut om de har de på wish. Er du like heldig som meg har du spart veldig mange kroner. Og dette er altså ingen sponsing eller samarbeid, kun et godhjertet tips fra meg til deg. Linsen jeg har fått i samlingen min kan du kjøpe her!

Har du bestilt noe fra wish før?

7 Kommentarer

Victoria Larsen

04.01.2017 kl. 11:46
Så moro! Nei, men kjæresten min har og det har vært veldig gode varer :) Fine bilder!

liveterherlig93

04.01.2017 kl. 12:05
flotte bilder:)

Marielle

04.01.2017 kl. 12:27
Handle som regel kun på Wish 🙈

Marie Oma

04.01.2017 kl. 13:41
oi, shit! Det var utrolig billig!

Linda

04.01.2017 kl. 19:10
Så billig da! Kan du vise hvor gode bildene blir når du zoomer og når du tar bilder ute? :)

Linn Therese Dagsland

04.01.2017 kl. 19:39
Linda: Det er ikke zoom på denne linsen, er et fast objektiv på 50 mm! I mitt siste innlegg har jeg tatt bilder ute, så du kan se der <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits