LinnThereseDagsland -

3D-ultralyd: i dag fikk vi se ansiktet ditt!

  • 27.12.2016 kl. 21:13

- For en spesiell dag -

I dag har vi endelig fått se ansiktet til lille gutten vår. Vi hadde egentlig bestemt oss for å la være, men når det begynte å nærme seg for sent til å få gode 3D-bilder fikk jeg litt småpanikk, og bestilte en time likevel! Haha, den var i dag klokken sytten, og med på denne store opplevelsen var kommende pappa, mormor og tante. 

På forhånd var jeg redd for om det kom til å bli gode bilder eller ei ettersom det er så mye som kan gjøre bildene dårlige. Blant annet kan det være for sent (altså at jeg er for langt på vei, og babyen har altfor liten plass til at vi får se ansiktet tydelig). Han kan bevege seg for mye, slik at vi ikke får et tydelig bilde. Han kan ligge med ryggen mot oss og ansiktet snudd bort, eller så kunne faktisk morkaken ligget i veien (ettersom jeg har den fremme).

- På bildet under her ser vi ansiktet hans fra siden, og det han har nesten helt opp mot øyet sitt er faktisk ene foten hans! En sprek liten kar med andre ord -

- På bildet under her gjemmer du deg bak armen din -

Men heldigvis lå han veldig fint til. Han hadde lagt seg langt nede i bekkenet mitt og sov stort sett under hele undersøkelsen. Det eneste som gjorde bildene litt utydelige var at han lå i samme stillig som jeg ofte gjør når jeg sover - altså med den ene armen på siden av hodet. Det gjorde at armen dekket litt over ansiktet. I tillegg lå han helt oppi livmorveggen, så den forstyrret også på noen av bildene. Men alt i alt må jeg si at jeg ble veldig fornøyd likevel!

Én ting er i hvert fall sikkert, han har arvet mammas lepper og nese. Stor nese og store susse-lepper. Hihi! Ellers fikk vi høre at han hadde noen få hårtuster på hodet, gode bollekinn, og at han lå litt over gjennomsnittet i vekt, men absolutt innenfor normalen. Han veide 1100 gram i dag, noe som er 8 % over gjennomsnittet. Lille, skjønne gutten vår! Du var både trøtt og sjenert, men hadde i følge jordmor en veldig fin profil. Helt perfekt er du.

Har du vært på 3D-ultralyd?

6 Kommentarer

liveterherlig93

27.12.2016 kl. 21:25
søt:)

ingagilberg.blogg.no

27.12.2016 kl. 22:05
Åh, så skjønt <3

Victoria

27.12.2016 kl. 23:53
Så herlig <3 helt nydelig!

Marthe

28.12.2016 kl. 00:44
Han va bare heilt nydlige, lille gulle te tante <3

Marie Oma

28.12.2016 kl. 01:32
aww!

http://hevhodet.blogg.no/

28.12.2016 kl. 01:44
Så utrolig spennende opplevelse :) Du har en kjempe flott blogg :))

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits