LinnThereseDagsland -

Sleepover og julefrokost!

  • 24.12.2016 kl. 11:38

For en helt fantastisk start på denne store dagen - vi våknet opp i ei himmelseng med hvitt sengetøy og en hel haug med puter. Akkurat som å sove på en sky av dun. Etter å ha kravlet bort til fotenden, gjespet og strekt meg kunne jeg bare ta på meg klær og gå ned til et fulldekket frokostbord. Å våkne hos mamma er med andre ord fremdeles det aller beste jeg vet. Spesielt når det er ved siden av min kjære, og vi blir behandlet som kongelige gjester hele dagen!

Frokostbordet nede var dekket med både nystekte rundstykker, en stort utvalg deilig pålegg, oppskjærte solskinnsboller, kjeks med smørost til, gløgg, melk og et fritt utvalg juice. Når man legger til godt humør, vitser, koselige historier og en hel haug med latter så sier det seg vel selv at dette er den beste frokosten i hele året. 

Helt til slutt vil jeg ønske dere alle en helt fantastisk jul, og håper dere har hatt en like fin start på denne deilige dagen som vi har. Vi prates litt senere, da skal jeg vise dere hvilken overraskelse jeg fant på trappen min for et par dager siden - i mellomtiden må dere kose dere med masse god mat, disney på tv og alt annet som hører julen til.

Gledelig jul!

1 Kommentar

Nina c

24.12.2016 kl. 17:58
Kos:)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits