LinnThereseDagsland -

Favorittminner fra 2016

  • 23.12.2016 kl. 17:55

Året går sakte men sikkert mot slutten, og ettermiddagen i dag har jeg brukt på å sette sammen et mimreinnlegg! 2016 tror jeg uten tvil må være ett av mine favorittår så langt. Jeg har opplevd så masse, blant annet to sydenturer, å bli gravid, flytte hjemmefra for første gang, kjøpe hus og mye, mye mer. Under her får dere et bildedryss fra noen av favorittdagene mine. Det er så mange at jeg på ingen måte har mulighet til å dele alle sammen, men her er nå i hvertfall noen! Måtte 2017 by på like mange glade stunder, like mange smil, og like mye latter.

Jeg startet året med mange timer på treningssenteret mitt, Uno. Noen økter trente jeg alene, mens andre sammen med min kjære.

Tilbrakte en lang og opplevelsesrik dag i slalombakken sammen med lillesøster og min kjære!Bestilte en superspontan ferietur for min kjære og meg til Gran Canaria! Vi måtte kjøre til flyplassen bare to og en halv time etter at billettene var bestilt. Der nøt vi syv lange, late dager i solsteiken, og opplevde veldig mye!

Feiret påsken i Hervik med min kjære familie, der Christopher og jeg var så heldige å få låne campingvognen til mormor og morfar for uken!

Jobbet noen uker i hjemmetjenesten, og trivdes veldig!

Reiste på weekendtur med lillesøster til Bergen - koste oss en hel haug med shopping, restaurantbesøk og utforsking i byen.

April kom, og min kjære og jeg ble offisielt samboere, i en leilighet litt utenom det vanlige midt i sentrum.

Fitness ble bare en større og større del av hverdagen min, og jeg gledet meg i hjel over forandringene jeg så på kroppen - og ikke minst konkurransen jeg hadde planer om å delta på til høsten.

Jeg og Christopher gikk opp til Preikestolen i nydelig vær, og koste oss en hel haug!

1. juni publiserte jeg den siste formoppdateringen før jeg ble gravid! Om du vil se resten av formoppdateringene finner du dem under kategorien «formbilder» i menyen under forsidebildet.


Reiste til Hellas i sommerferien sammen med kjæresten, mormor, morfar og lillesøster. Der koste vi oss masse i fjorten lange, deilige dager.

Like etter at vi kom hjem igjen fra Hellas fant vi ut at mirakelet endelig hadde skjedd! Etter et års prøving var jeg endelig blitt gravid, og fitnessdrømmen ble derfor lagt på hyllen for et års tid.

I uke 14 var vi på privat ultralyd og fikk vite at det er en liten prins som ligger der inne og vokser seg stor og sterk.

Vi vant vår første budrunde, og ble lykkelige eiere av huset vårt!Halvannen måned senere var det tid for den ordinære ultralydundersøkelsen, og der fikk vi bekreftet at han fremdeles er en gutt, men også at han er helt sunn og frisk.Det lille gutterommet ble ferdig, og vi kunne endelig senke skuldrene og puste lettet ut!

Jeg var så heldig å få denne gravidtighten, noe som absolutt hjalp på treningsmotivasjonen! Trening ble en fast del av hverdagen min igjen, noe som både påvirket humøret og energinivået i positiv grad.

Og NÅ skal jeg bare ha en magisk avslutning på året med tidenes jul og nyttårsfeiring.
Takk for absolutt alt du har gitt meg av minner, opplevelser og erfaringer, 2016

1 Kommentar

mairho

23.12.2016 kl. 21:18
Så koselig innlegg! Du har virkelig hatt et innholdsrikt år, det har vært gøy å følge deg i år :-D Bildene var forresten veldig flotte <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits