LinnThereseDagsland -

Slik ble babynestet!

  • 14.12.2016 kl. 18:14

Ettersom jeg hadde tilnærmet lik null erfaring med symaskin tidligere var jeg veldig spent på hvordan dette babynestet mitt egentlig kom til å bli, og har vel utsatt det såpass lenge ettersom jeg har vært veldig usikker på hvordan jeg skal gjøre det. Etter mye søking på google, tegning og måling var det endelig tid for å sette i gang. Jeg sydde noen striper på en prøvelapp før jeg prøvde meg på selve nestet, og 3-4 timer senere satt jeg der med et ferdigsydd babynest i fanget! 

Jeg kan ikke si annet enn at jeg er ufattelig stolt over egen innsats! Hadde aldri i verden trodd at resultatet kunne bli så bra ettersom jeg aldri har fått til å sy på symaskin tidligere. Men det gikk altså knirkefritt, og jeg fikk det til. Nå i dag tenkte jeg å begynne på babynest nummer to, og når jeg er ferdig legger jeg det ut for salg!

Dette var nemlig så ufattelig gøy at jeg ønsker å begynne og sy på bestilling! Men først må jeg bare lage klart ett til først. Legger selvsagt ut mye mer info angående pris, stoff osv. når jeg bestemmer meg for å sy til andre. I mellomtiden kan dere nyte synet av dette vakre nestet her! Mitt aller første babynest.

Hva synes du om babynestet?

7 Kommentarer

liveterherlig93

14.12.2016 kl. 18:23
fin:)

ida

14.12.2016 kl. 18:34
Så flink du er <3 ble super fint :D

Marie Oma

14.12.2016 kl. 18:41
Så utrolig fin!

Jofrid

14.12.2016 kl. 18:49
Hadde bedt deg om å laga babynest til nestemann (når den tid måtte komme at det kommer en til) hadde det ikkje vært for at me har tatt vare på fra Celine :) kjønnsnøytralt så me kan bruka til begge kjønn :) var kjempefint 😍

Victoria Larsen

14.12.2016 kl. 21:31
sååå utrolig herlig :)

Gudrun

14.12.2016 kl. 22:00
Hei! ikkje for å vær mammapoliti eller spydig, men ville berre informera at gjennom min praksis i år hos helsestasjon blei babynest ikkje anbefalt. Var sjøl med å leverte ut flyers med informasjon om detta .Grunnen til detta er at det har auka med krybbedød etter bruken av babynest blei populært.

https://www.lub.no/forebygging/forebygging-av-krybbedod

http://www.tv2.no/a/7845876/

Nå er jo det ingen publisert forskning på detta området, så valge er jo opp til dåke sjøl. Ha ein fin dag, hilsen Sjukepleiar :)

LifebyCamilla

17.12.2016 kl. 16:02
Så fint det ble!

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits