LinnThereseDagsland -

Hentesettet til Dennis!

  • 13.12.2016 kl. 14:33

I dag har jeg vært med min kjære mormor i en babybutikk i nabokommunen. Der hadde de ekstremt masse fint til småtasser, og det aller fineste av det fikk jeg med meg hjem! Snille, snille mormor som har kjøpt både jakke og flere klesplagg til lille oldebarnet sitt i dag. Blant annet fikk han disse to supersøte settene! Begge med elefanter på. Det hvite er i størrelse 50, og det tenker vi å ta med oss på sykehuset og kle han i når vi skal hjem - sammen med hjemmestrikket jakke og lue!

Det hvite og blå settet er i størrelse 56, og er også superduper søtt! Jeg gleder meg sånn til å se han i dette. For ikke å snakke om de to genserne dere ser på bildet under her. Begge i størrelse 50, så nå har han totalt tre gensere i den minste størrelsen. Tror det er akkurat passe til en liten marsbaby. Kan jo være deilig med en genser over bodyen når det fremdeles er litt kaldt ute!

Om du skulle være i tvil; ja, min kjære hadde et enormt behov for oppmerksomhet i dag, og la seg derfor på gulvet sammen med klærne da jeg tok bilde av dem!

Helt til slutt fikk vi også med oss denne tykke og gode boblejakken i størrelse 74 - altså ni måneder! Den kommer nok til å være god og varm når han sitter i vognen midt på vinteren. 

En av dagene tenkte jeg forresten at jeg kunne vise dere hva vi har av klær så langt, og hvor mange plagg i de forskjellige størrelsene. Kan være greit for meg å få tilbakemeldinger fra dere om det er noe dere har erfart at man trenger en del av, men så kan det kanskje også være greit for dere andre som går gravide å se hva jeg har.

Hva synes du om klærne?

7 Kommentarer

Victoria Larsen

13.12.2016 kl. 14:34
Så mye nydelig <3 Håper du får en fin Tirsdag :-)

Karoline

13.12.2016 kl. 14:48
Hvilken butikk var du på?:)

Linn Therese Dagsland

13.12.2016 kl. 16:47
Karoline: Åh, nå husker jeg ikke nøyaktig hva den heter, men tror det var "Skattekammeret".. Den ligger i hvertfall i Kopervik! <3

Marie Oma

13.12.2016 kl. 15:00
aw, så mye fint :D

liveterherlig93

13.12.2016 kl. 15:06
mye fine klær:)

Caroline

13.12.2016 kl. 17:55
så fine! :D har ikke vært der å handlet selv enda, selv om jeg kun har 5 minutters gåtur bort! Men kanskje jeg skal ta turen nå likevell, hadde jo masse fint! :D

ida

15.12.2016 kl. 18:41
Så nydelige klær <3 gleder meg til å få fylt opp skapet til prinsessa her :D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits