LinnThereseDagsland -

I klesskapet til Dennis finner du...

  • 21.12.2016 kl. 14:39

Jeg har fått flere spørsmål som omhandler om jeg kan vise dere hva som befinner seg på innsiden av klesskapet til vårt kjære mirakel, og det kan jeg selvsagt gjøre! Jeg laget faktisk en detaljert oversikt over dette ei god uke ut i desember, og deler den under her. Den tar for seg alt av klær fra størrelse 50-68. Ellers har vi kun ei jakke og en body i størrelse 74. Sokker, luer og smekker har jeg imidlertid ikke tatt med i dette skjemaet ettersom det er så vanskelig å sortere etter størrelser.

Det begynner å bli flaut lenge siden jeg laget skjemaet under her, men det får bare gå! Bedre sent enn aldri, eller hva? Jeg har uansett skrevet ned under bilde hva vi har fått etter at jeg laget skjemaet, så om dere plusser på det ser dere alt vi har til lille mirakelet vårt så langt. VELDIG mye klær - men jeg er også så utrolig takknemlig for at vi har fått så masse. Det er bedre med for mye enn for lite, og alt (som ikke er slitt vel og merke) skal absolutt pakkes ned i esker og gjemmes til nestemann kommer.

Etter at jeg lagde skjemaet over har mamma, altså kommende mormor til lille prinsen, kjøpt inn en bukse i størrelse 50, en body og to pysjamaser i størrelse 62 og to bodyer i størrelse 68. Og mormor, kommende oldemor, kjøpt inn en sparkebukse, to gensere og en body i størrelse 50, og en sparkebukse og en body i størrelse 56.

Alle klærne i størrelse 50 har vi liggende fremme sammen med alle tøflene/skoene han har. Sokker ligger sortert sammen med de andre klærne etter størrelse i esker. Etterhvert som han vokser ut av en størrelse og inn i den neste, vil jeg pakke ut esken med den neste størrelsen og samtidig pakke ned det som er for smått. På den måten vil det alltid være veldig oversiktlig, og enkelt å finne klær som faktisk passer han.

Vi er så utrolig heldige som har et innebygd klesskap på hele den ene veggen på rommet hans. Dette gjør at selv om vi har veldig mange klær blir det ikke rotete. I tillegg kan vi ha klær helt frem til han er over ett år liggende i klesskapet hans sammen med sengetøy, leker han ikke bruker og ekstra dyner. I tillegg til skapdørene jeg har åpnet på bildet har vi ei dør til - der oppbevarer jeg leker han ikke er gammel nok til å bruke i starten, bæreselen, bilstolen og slike ting!

Ellers har vi ei eske i bunn av hengeskapet hvor vi har nesten alle strikkeklærne han har fått. Det vil si, bukser og luer ligger sammen med nettopp bukser og luer, mens det som egentlig skal henge heller ligger i kassen under her slik at det ikke blir dradd og ødelagt på bøyler.

Synes systemet vårt virker utrolig bra, og det er lett å finne frem til et eksakt klesplagg! Fortell meg gjerne hvordan dere oppbevarer klærne til deres mirakler!

7 Kommentarer

Victoria Larsen

21.12.2016 kl. 14:44
Såå utrolig mye fint! Ønsker deg en fin Onsdag :-)

Vivi

21.12.2016 kl. 15:52
Hvor kjøpte du det kassene

Linn Therese Dagsland

21.12.2016 kl. 16:22
Vivi: De kjøpte jeg på IKEA! <3

Elisabeth

21.12.2016 kl. 16:30
Hvor tidlig/sent tror du at du fortsetter å blogge etter at Dennis er født?

Linn Therese Dagsland

21.12.2016 kl. 16:40
Elisabeth: Oi, for et spennende spørsmål! Synes det er veldig vanskelig å svare på ettersom jeg verken vet hvordan fødselen kommer til å gå, hvor mye energi jeg har i ettertid og ikke minst om jeg klarer å rive meg bort fra dette mirakelet i noen minutter for å kunne oppdatere bloggen! Men når alt kommer til alt tipper jeg at jeg kommer til å fortelle dere om at han er født en dag eller to etter at det store er skjedd! <3 Også kommer jeg til å finne en fin balanse mellom blogg og baby i etterkant av fødselen - som forhåpentligvis blir rundt ett innlegg hver dag.

Caroline

21.12.2016 kl. 21:02
så mye fint! :D

Vibeke

26.12.2016 kl. 20:58
Fint system, jeg hadde lignende, men i praksis failet det, da lillegutt vokste fort og noen merker er mindre i størrelsen enn andre. Jeg vil råde deg til å ikke vente for lenge før du testet noen plagg i neste str. Vi endte opp med å måtte pakke vekk ubrukte klær som han rett og slett hadde vokst fra før jeg visste ordet av det.

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits