LinnThereseDagsland -

En frisk og sunn start på dagen!

  • 09.12.2016 kl. 18:22

Med både lungebetennelse og ekstremt vondt i halsen er det ikke alltid like lett å få i seg mat. Faktisk har matlysten stagnert skikkelig den siste tiden, noe som har bekymret meg en del med tanke på lille i magen. Derfor steg både samvittigheten og humøret ti tusen hakk da jeg plutselig kom på å lage meg en deilig og innholdsrik smoothie. Dette har jeg gjort de to siste dagene, og jeg føler meg nesten bedre allerede.

Oppskriften gir to gigantiske glass - så to store porsjoner altså. Jeg pleier å lage meg to porsjoner om morgenen, så drikker jeg det ene glasset til frokost og det andre til et mellommåltid eller kos om kvelden. For selv om denne smoothien er sunn smaker den helt fantastisk!

Du trenger:

250 gram melon og pasjonsfrukt yoghurt fra tine, 400 gram frosne bringebær, 2 dl kaldt vann, 25 gram proteinpulver (jeg bruker iso whey zero i smaken lemon cheesecake, og den smaker himmelsk. Kan kjøpes her) og gjerne ei skive sitron til pynt og dessert etterpå.

Slik gjør du:

Ikke så vanskelig fremgangsmåte, det er tross alt en smoothie, men jeg skriver det opp likevel jeg. Hell alt sammen oppi en blender (du trenger ikke å riste proteinpulveret ut først. Jeg har i hvert fall ikke fått noen klumper av å gjøre det på denne måten) kjør det sammen til det har ønsket konsistens. 1-2 minutter var akkurat passe her!

Deretter heller du det over på to store glass. Drikker det ene til frokost og setter det andre i kjøleskapet til senere på dagen.

Fungerer utmerket! Smoothien blir god og syrlig av sitronsmaken i proteinpulveret og de frosne bringebærene. Synes du det er for surt kan du bare tilsette litt sukrin! Proteinrik, sunn og kjempe god, anbefales på det sterkeste.

Synes du det ser godt ut?

// inneholder adlinks

5 Kommentarer

liveterherlig93

09.12.2016 kl. 18:36
denne så himmelsk ut :)

Marie Oma

09.12.2016 kl. 19:07
Det så utrolig godt ut <3

mairho

09.12.2016 kl. 22:00
Det så ufattelig godt ut! Jeg må prøve denne en gang :-D

Oda

09.12.2016 kl. 22:00
Så bra ut :) God bedring :)

siljefjaren

10.12.2016 kl. 14:59
NAM, den så utrolig godt ut!

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits