LinnThereseDagsland -

10 favoritter i babygarderoben!

  • 08.12.2016 kl. 20:00

Jeg skal ikke legge skjul på at garderoben til den lille prinsen vår begynner å fylle seg ganske godt opp allerede, men det er jo bare så innmari koselig! De kommende besteforeldre og oldeforeldre har bidratt med godt over halvparten, og med så snill familie rundt oss kommer i hvert fall ikke Dennis til å ha mangel på noe av klær. Ellers skal jeg innrømme at det er lett å gå litt bananas hver gang jeg suser forbi en butikk med noe smått og søtt - det finnes jo bare så utrolig mye vakkert til disse vakre, små.

Vi har stort sett alt vi trenger av klær opp til han er 6 måneder gammel, men akkurat i dag har jeg lyst til å vise dere 10 favoritter fra den aller minste størrelsen. Helt nyfødt, i størrelse 50.


10 favoritter akkurat nå ♥ 

Det supersøte settet til venstre er fra Lindex, og skjulte seg faktisk oppi pakkekalenderen min her for et par dager siden. Noe så fantastisk! Ullbukse til høyre derimot er fra Barnas Hus. Den er supermyk og utrolig praktisk at den i tillegg har føtter, så slipper vi sokker som bare faller av.

Alle de fire plaggene over her kjøpte faktisk jeg og min kjære inn lenge før vi visste kjønnet. De er likevel favoritter enda, supersøte, myke og med skjønne dyr på. Hvitt passer jo til absolutt alt, og dersom lille Dennis ikke klarer å slite dem ut selv kan de derfor pakkes ned og tas frem igjen når lillesøster eller lillebror kommer. Noe så praktisk! Pysjamasene er fra Kappahl, mens bodyene er fra Clair Kids.

Ellers har jeg falt totalt for denne lyseblå dressen over her - så myk og varm, og ikke minst passende at det er en bamse med kamera på magen. Med tanke på at jeg garantert kommer til å knipse tusenvis av bilder av vår lille hjertesmelter.. 1.. 2.. smile! Skoene under her er gull verdt når vi skal på kjøreturer for eksempel - da kan det fort bli kaldt på føttene. Ellers er ull-luen superduper nusselig, og jeg gleder meg til jeg kan tre den godt nedover hodet til lille prinsen vår.

Likte du noe av det?

4 Kommentarer

liveterherlig93

08.12.2016 kl. 20:06
så mye søtt:)

ida

08.12.2016 kl. 20:49
Så mye herlig :D så smått bare startet å fylt opp garderoben til prinsessa her <3

Marie Oma

08.12.2016 kl. 22:37
aww så mye fint <3

Victoria Larsen

08.12.2016 kl. 23:27
Såå mye fint! <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits