LinnThereseDagsland -

Prosjekt: babynest!

  • 07.12.2016 kl. 16:37

Endelig er jeg i gang! Etter noe som føles som en evighet har jeg endelig fått fingeren ut, og startet på dette babynestet som jeg har planlagt å sy i flere måneder. Termin nærmer seg faktisk med stormskritt og ettersom dette er noe han kommer til å bruke masse helt fra dag én bør jeg snart få det i boks.

Stoff og alt jeg trengte av utstyr og tilbehør klikket jeg derfor hjem i forrige uke, og i dag lå det på postkontoret, juhu!

Jeg har brukt deler av dagen på å måle opp stoff, feste med knappenåler og gjøre alt klart til sying, så begynner jeg nok på det ganske snart. Kanskje til og med i kveld! Gleder meg så masse til å se resultatet og ikke minst til å vise det til dere.

Har du babynest, eventuelt hvordan ser det ut?

5 Kommentarer

Marie Oma

07.12.2016 kl. 17:15
Du er så kreativ og flink :D Det inspirerer meg : )

07.12.2016 kl. 17:20
Hvor har du kjøpt watte ?

Linn Therese Dagsland

07.12.2016 kl. 21:23
Anonym: Alt over her kjøpte jeg på stoff og stil :-D

Simona Lovise - 20år og mamma

07.12.2016 kl. 19:40
Vi har babynest til snuppa vår. Vi brukte den på sykehuset fordi hun hadde behov for den nærheten og den plastboksen av en seng de har der var så stor, hun bruker den her i sengen sin, brukte den tidligere i vognen sin, hun ligger i den på sofaen osv. Er vel en av de tingene vi bruker aller mest, faktisk. Pudderrosa med hvite stjerner rundt, inni er den hvit og navnet hennes er sydd inn i den. Gleder meg til å se ferdig resultat av ditt :)

Natalia

08.12.2016 kl. 06:50
Ja, jeg har sydd flere babynest. Følg linkene for å se alle mine fargekombinasjoner. Har sydd både med og uten blondekant.

https://www.facebook.com/tetnadesign/

epla.tetna.no

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits