LinnThereseDagsland -

Sparkle the new year in!

  • 15.12.2016 kl. 20:00

kjole her // diamanter her // glitterøyenskygge her // sko her 

Nyttårsaften nærmer seg med stormskritt, men det er enda ikke for sent å klikke hjem nyttårskjolen. Inne på nelly har de et helt ekstremt stort utvalg med topper, bukser og kjoler i alle farger og fasonger - med både plajetter, utringninger og åpne rygger. Med andre ord må du være rimelig kresen for å ikke finne drømmekjolen på nelly.

kjole 1 her // kjole 2 her // kjole 3 her // kjole 4 her

Om du likevel ikke er av typen som liker å bla deg gjennom hundrevis av forskjellige kjoler har jeg plukket ut noen av mine favoritter i dette innlegget, inkludert to fulle antrekk med både sminke, kjole og sko. Absolutt alt finner du inne på nelly, sammen med en hel haug annet! Anbefaler dere å ta en titt.

sko her // glitterøyenskygger her // nybegynner-startsett løsvipper her // kjole her

Og helt til slutt vil jeg gjerne tipse dere om at det faktisk ikke er for sent å bestille kjole til julaften enda heller! Siste frist er nemlig den 18.desember klokken 23:59!

// innlegget inneholder annonselenker

3 Kommentarer

Victoria Larsen

15.12.2016 kl. 22:58
Så nydelige kjoler!!

mairho

15.12.2016 kl. 23:29
Wow, så mye fint! Digger skoene på det nederste bildet. Har allerede kjøpt et paljett-sett til nyttårsaften fra Nelly, og gleder meg veldig til å bruke det :-)

Marie Oma

16.12.2016 kl. 02:19
ååå så mye fint :D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits