LinnThereseDagsland -

Pepperkakebaking på en søndag!

  • 04.12.2016 kl. 17:02

God andre søndag i advent! Her i hus startet jeg dagen med å hoppe ut av sengen og kjøre flinke samboeren min på jobb før jeg fikk spandert frokost av en kompis som sov over hos oss i natt. Deretter kjørte jeg en rask tur hjemom til mamma og de før jeg bestemte meg for å sette i gang med julekakebakingen.

Jeg fikk nemlig ei kjevle i gårsdagens luke i pakkekalenderen, noe som har vært sårt trengt. Den ble derfor flittig brukt sammen med forkle, reinsdyrhårbøylen og ikke minst sangstemmen min da jeg bakte pepperkaker i dag. Jeg nynnet på julesanger, kjevlet ut deigen og trykket ut de fineste figurene.

Så nå er kakeboksen min full av nystekte, deilige pepperkaker i alle mulige former. Favoritter må definitivt være de søte elefantformene jeg kjøpte på wish! Etter at tema på barnerommet har vært elefant må jeg innrømme at jeg har blitt hekta på alt som har med elefanter å gjøre, hehe.

Jeg ble også overrasket av en nabo i dag! Forteller dere mer om den hendelsen senere i kveld. I mellomtiden kan dere jo fortelle meg hva dere har brukt denne søndagen på så langt?

3 Kommentarer

ingagilberg.blogg.no

04.12.2016 kl. 17:16
Koselig! Gleder meg til å bake selv :-) Jeg har brukt dagen på å skrive et stort antall jobbsøknader.. Hehe :-)

liveterherlig93

04.12.2016 kl. 18:20
morro:)

lisarorvik

04.12.2016 kl. 20:28
Så utrolig koselig :) (Har en stor giveaway konkurranse, bli gjerne med)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits