LinnThereseDagsland -

Jeg elsker en jeg aldri har møtt!

  • 22.12.2016 kl. 15:11

Kjære, lille babyen min.

I dag er du i full lengde 31 centimeter, du veier akkurat én kilo og det er 98 dager, mer eller mindre, til vi endelig skal få møte deg. Jeg kjenner deg ikke, men likevel elsker jeg deg så uendelig høyt. Det er så rart hva du gjør med meg. Du får meg til å føle meg som den heldigste i hele verden som får lov til å bære deg frem, men du kan også få meg til å gråte over de merkeligste ting av ingen grunn. Ingen kan sette følelsene mine i sving sånn som du. Smilende, optimistisk og glad det ene minuttet, trist, redd og usikker i det andre.

Hva slags mor kommer jeg til å bli? Jeg er så redd for å gjøre feil, for hvordan vet man hva som er det rette? Jeg kjenner deg jo ikke, så hvordan vet jeg hva du trenger? Men så tenker jeg at alle kanskje har hatt det sånn, og at vi skal nok få det til vi også.

Det føles rart å tenke på at du på en måte kjenner meg. Du hører stemmen min hver dag, spesielt når jeg synger for deg, og du utvikler deg dag for dag ved hjelp av meg og kroppen min. Jeg lurer sånn på hva du føler og hva du tenker på, spesielt når du sparker og lar meg vite at du er der. Tenk at foten din allerede er 5 centimeter lang! Jeg elsker de små sparkene dine som blir kraftigere for hver dag, selv om du liker å varsle meg når jeg nettopp har lagt meg, og selv om du liker å sparke såpass kraftig at jeg er redd en liten toalettulykke skal inntreffe der og da.

Du har endret meg på mange måter, ikke bare utvendig, men også tankegangen min. Jeg er så takknemelig for at du valgte å bli hos meg, og jeg er så fascinert over dette mirakelet som jeg er overbevist om må være livets største. For ja, du er et lite mirakel, du er vårt lille barn og vi gleder oss til et liv med deg.

Det er så mye jeg lurer på, men jeg vet at jeg vil få svar med tiden. Jeg lurer på hva det skal bli av deg og jeg lurer på hva du vil synes om denne verden som du ikke kjenner til ennå. Verden slik jeg kjenner den er utrolig fin, men den kan også være skummel og faretruende. Den er full av mennesker som elsker deg og som vil deg godt, men her finnes også mennesker som ikke er like snille. Pappa og jeg lover å ta godt vare på deg, og jeg lover å gjøre deg klar for livets utfordringer.

Du skal bli den tøffeste prinsen som ser dagens lys, og jeg skal lære deg at du må være snill og god mot andre, men også at du ikke må finne deg i hva som helst. Jeg skal lære deg forskjellene på godt og ondt, og de viktige forskjellene på rett og galt. Men før dette har vi god tid. Du har mange dager og uker igjen i mammas mage før du er klar for livet utenfor.

♥ Jeg gleder meg så til å bli kjent med deg ♥

4 Kommentarer

Victoria Larsen

22.12.2016 kl. 16:32
Så nydelig innlegg <3 flotte bilder!

liveterherlig93

22.12.2016 kl. 16:43
<3

loconordlending

22.12.2016 kl. 20:04
Så fin mage <3 Spennende når dere får møte den lille <3

Mamma

22.12.2016 kl. 20:14
❤️

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits