LinnThereseDagsland -

Mine fem mest leste innlegg i november!

  • 02.12.2016 kl. 14:28

Gravidoppdatering: uke 20

Nok en gang var det en gravidoppdatering som havnet øverst på statisikklisten - denne gang var det oppdateringen fra uke 20, da jeg var halvveis. Les det gjerne igjen om du ønsker, det har i hvertfall jeg gjort!


Plutselig forandret alt seg!

Dette innlegget publiserte jeg da bekkenet og ryggen min plutselig begynte å tulle. Hele innlegget ble skrevet mens jeg var på gråten og i full frustrasjon, les det gjerne igjen om du ikke husker det.


Løsningen på problemet mitt!

Innlegget over ble publisert bare noen dager før dette innlegget her. Da jeg publiserte dette hadde jeg nemlig vært til behandling hos Klinikk Selsaas, og i dette innlegget forteller jeg om hvordan det gikk!


Usensurert video av huset vårt!

Det var så utrolig gøy at denne videoen ble tatt så godt i mot! Christopher og jeg filmet nemlig hele huset selv om det sto flytteesker og rot over alt. Nå har vi kommet ganske langt etter at denne filmen ble spilt inn, og vi er snart helt ferdige slik at jeg kan dele en ny video med dere!


Stuen er endelig ferdig!

Husker dere da jeg delte dette innlegget med det ferdige resultatet av stuen? Nå i ettertid har vi fått opp lilla julegardiner, og ikke minst noen adventslys i vinduene. Speilet vi skal ha på veggen over sofaen er enda ikke kommet opp, men det er fremdeles planen! Klikk inn på overskriften over dette bildet om du vil se stuen fra flere vinkler.


Husker du alle innleggene?

2 Kommentarer

Victoria Larsen

02.12.2016 kl. 15:58
Veldig fine innlegg :)

Marie Oma

02.12.2016 kl. 16:09
Jeg har lest alle innleggene, og synes alle var gode :D Ønsker deg en fin dag!

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits