LinnThereseDagsland -

Nye klær til lille i magen!

  • 30.11.2016 kl. 15:13

For noen dager siden kom farmor og farfar hjem fra Tenerife der de har ligget og solt seg i fjorten dager. Med seg hjem hadde de en nydelig juleduk til Christopher og meg, men også en hel haug med søte små plagg til lille gutten i magen. Deres første oldebarn! Jeg har gledet meg i hjel i flere dager til jeg fikk tatt gode bilder av plaggene som viser akkurat hvor flotte de er i virkeligheten, og nå som jeg endelig har fått det til vil jeg veldig gjerne dele dem med dere!

Se bare denne vakre dressen her! Så liten, søt og nusselig. Også i lyseblå - den er bare så vakker at jeg får vondt i hjertet av å henge den inn i klesskapet hans. Den burde jeg nesten hengt på veggen! Er dere ikke enig? Én ting er i hvert fall sikkert, og det er at jeg gleder meg i hjel til å se det lille vidunderet inni denne nydelige dressen.

Også disse søte skoene da! Bittebitte små, og i lyseblå. Superduper søte og de blir nok også gode og varme på føttene til lillegull. 

Hard rock cafe body. Denne var både kul og søt på samme tid, og ekstra stilig er dongerivesten som det ser ut som han har over, hihi. 

Var ikke disse luene bare noe av det søteste du har sett? Den ene dagen er han mommy?s boy mens han den neste er daddy?s boy! Åh, jeg tror jeg smelter. Kan han ikke bare komme nå slik at jeg kan bruke disse klærne med det samme!? Haha, neida, selv om tanken frister skal han få holde seg inne helt til mars!

Helt til slutt fikk vi ei bukse og skjorte som fort ble samboers favoritter - han elsker nemlig skjorter og har ingen planer om å kle sin kjære sønn i noe annet enn nettopp det. Haha, det er godt jeg stort sett kommer til kle lille D, ellers er jeg redd han hadde vært stivpyntet fra første dag.

Var det ikke flott? Tusen hjertelig takk til de kommende oldeforeldrene for mange fine plagg til gutten vår!

5 Kommentarer

liveterherlig93

30.11.2016 kl. 15:23
aww søte ting:)

lisarorvik

30.11.2016 kl. 15:42
Så utrolig søte klær :) (Har forresten ukens blogg, bli gjerne med)

30.11.2016 kl. 16:39
Herlighet så skjønne klær!! verdens skjønneste dress, uten tvil :D

Victoria Larsen

30.11.2016 kl. 18:36
Så mye fint <3

Caroline

01.12.2016 kl. 11:31
så fine :D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits