LinnThereseDagsland -

Barnerommet er endelig ferdig!

  • 27.11.2016 kl. 14:20

Etter å ha planlagt barnerommet til lille skatt i magen helt siden det viste to streker på clearblue-testen i juli kan jeg endelig puste lettet ut og fortelle dere at rommet er helt ferdig! I dag fikk jeg på plass stellebordet som har vært det siste vi manglet, så nå kan han egentlig bare komme. Eller, han skal selvsagt få vokse seg enda større og sterkere først, men vi trenger i hvert fall ikke å stresse med å få ting på plass her hjemme - og det er deilig. 

Som jeg har nevnt tidligere er temaet på rommet hans elefanter, og jeg synes helt ærlig dette er det fineste barnerommet jeg har sett i hele mitt liv. Og det passer jo perfekt ettersom verdens fineste lille gutt kommer til å bo på det når han kommer til verden. Åh, jeg gleder meg sånn til å møte han! Og ikke minst til å se han tilbringe mange timer med lek der inne om noen år.

Ellers er både sprinkelsengen og stellebordet fra hensvik-serien på IKEA. Det samme er lekehyllen hans, mens ammestolen har vi kjøpt brukt. Ellers må dere bare spør hvor resten av tingene er fra om dere lurer på noe mer, så skal jeg prøve å svare så godt jeg kan!

I lekehyllen har han foreløbig to kasser med bamser og et par leker som han kan bruke fra han er helt nyfødt. Også kommer jeg til å bytte ut innholdet i disse to kassene etterhvert som han blir eldre. Hele det ene skapet hans er nemlig fylt med leker han kan bruke helt opp til 4-5 år! Med andre ord har vi nok av gøyale dubbeditter og fylle kassene med etterhvert som tiden flyr.

Hva synes du om rommet til lille D?

8 Kommentarer

liveterherlig93

27.11.2016 kl. 14:25
koselig <3

Victoria Larsen

27.11.2016 kl. 14:33
ÅH, så utrolig fint! <3

Pernille

27.11.2016 kl. 14:40
Så fint det har blitt :) Der kommer han til å trives godt.

ingagilberg.blogg.no

27.11.2016 kl. 15:41
Det var kjempefint! Helt enig med deg - det er kanskje det fineste gutterommet jeg har sett :-)

Hilde Sørstrand

27.11.2016 kl. 17:57
Det ble såå fint😊

denutroligereisen89

27.11.2016 kl. 19:22
Rommet var kjempe koselig og søtt! Elefant er et kult tema! :) Har den elefant nattdrakten vi også. :) Skjønner godt at du gleder deg til den lille kommer med et så fint rom og alt på stell! :)

28.11.2016 kl. 15:43
Husk å dekke til senga da det kommer til å samle seg mye støv i tiden du har igjen, utrolig fint rom da!

Caroline

28.11.2016 kl. 22:39
Så utrolig fint det ble, er noe lignende eg har tenkt å kunne ha barnerommet til mitt barn også når den tid kommer. :D Enkelt, praktisk og kjempe koselig. :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits