LinnThereseDagsland -

Dette bør du ikke gå glipp av!

  • 25.11.2016 kl. 18:30

Det er Black Friday, og i den forbinnelse kjører proteinfabrikken opptil 80 % på alle sine varer hele helgen! Det er dere nødt til å få med dere. For når en så populær nettbutikk velger å ha så gode tilbuder er det mange penger å spare! I dette innlegget har jeg linket til mine favoritter, og en helt sinnsyk pris på diettpakken deres - perfekt om du ønsker å gå ned i vekt, minske fettprosenten og få en strammere og mer markert kropp.

Tightsen kan kjøpes her

Treningstightsen jeg har på meg på begge bildene over er nå satt ned til halv pris! Om dere studerer den ser dere kanskje «dr.freddy» merket på rumpa? Vel, det er i hvertfall det merket tightsen er i fra. Samme merke som de såkalte rumpebuksene med andre ord, og denne tightsen er minst like god. Til vanlig koster den 899,- men nå er den på tilbud til 450,- Virkelig verdt å slå til! Den er helt normal i størrelsen, har klissebånd i livet som holder den på plass, og den strammer opp og gir deg tidenes sprettrumpe.

Diettpakken kan kjøpes her

Proteinfabrikken har satt sammen en hel haug med forskjellige pakker til de som ønsker å kickstarte treningen. Til de som ikke har så veldig mange kosttilskudd fra før - og trenger det aller viktigste. I disse pakkene får du nettopp det, og den du ser over er skreddersydd for du som ønsker å redusere vekten og komme i form. Her får du ekstremt mye for pengene ettersom pakken har en verdi på hele 2145,- mens den i dag (og resten av helgen) er satt ned til kun 649,-!

Oppi denne finner du 4 esker med proteinpulver spesielt tilpasset jenter, 2 pakker med såkalte fatburns for å få opp fettforbrenningen og gi deg mer energi, ei genial treningsdagbok (jeg bruker faktisk akkurat denne selv!), 2 pakker med detox kapsler som renser kroppen din og gir deg den ultimate start på livsstilsforandringen og sist men ikke minst en superkul shaker med mange rom som er enkel å ha med i treningsbagen!

whey tech her (-50 % rabatt) // questbar her (-43 % rabatt) // treningsdagbok her (-47 % rabatt) // matbag her (-50 % rabatt)

Helt til slutt vil jeg dele mine aller varmeste anbefalinger med dere! Førstnevnte er proteinpulveret jeg forguder, og som smaker akkurat som sjokolademelk. Den beste proteinshaken jeg har smakt i hvertfall - i tillegg til at den gir ekstremt gode resultater. Questbar - at noe så sunt kan smake så godt er helt utrolig! Disse barene er stappfulle av proteiner og perfekt etter trening. Det beste av alt er likevel at de smaker fantastisk. Treningsdagboken har jeg brukt fast i ett år nå, og sverger fremdeles kun til denne! Også matbagen da - dem som gjorde diettlivet til en drøm. Med denne får du med deg alt du trenger av matbokser og shakere hvor enn du måtte ønske. Den er g.e.n.i.a.l!

Har du noen gode erfaringer eller anbefalinger fra proteinfabrikken?

// innlegget inneholder annonselenker

5 Kommentarer

Nina c

25.11.2016 kl. 18:42
Herlig tips :)

Victoria Larsen

25.11.2016 kl. 19:54
Mye fint! Ønsker deg en god helg :-)

Julie

25.11.2016 kl. 22:05
Du har en utrolig fin blogg, men jeg lurer på om du har ett samarbeid med proteinfabrikken? Hvis du blir sponsa av dem så må du huske å skrive "annonse" på toppen av innlegget :)

Linn Therese Dagsland

25.11.2016 kl. 22:13
Julie: Tusen takk for det! Nei, jeg blir ikke det, og får ikke noe for å skrive om dette. Det er rett og slett bare ærlige anbefalinger fordi jeg er så fornøyd med denne nettbutikken selv :-D

Julie

26.11.2016 kl. 09:56
Åja, da skjønner jeg! :D drømmekunde du da :D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits