LinnThereseDagsland -

En gledelig overraskelse!

  • 25.11.2016 kl. 09:00

Jeg har gått rundt og smilt for meg selv i snart ei uke - grunnen har nemlig vært en overraskelse jeg ikke har hatt lyst til å dele med dere før i dag! Men nå som dagen endelig er her kan jeg slippe nyheten, og det er at alle smokkelenkene mine selges for HALV PRIS KUN I DAG! Med andre ord koster det nå bare 50 kroner for ei smokkelenke! Om du vil bestille eller har noen spørsmål kan du legge igjen en kommentar i dette innlegget - bare husk å fylle ut epostadressen din slik at jeg kan svare deg!

Det er disse to over her som er bestselgerne, men du kan helt klart få i en annen farge også om du ønsker det! Som sagt - legg igjen en kommentar så tar jeg kontakt med deg angående bestilling, farge, andre ønsker og lignende.

Vil du benytte deg av dette sinnsyke tilbudet? HALV PRIS KUN I DAG!

2 Kommentarer

Victoria Larsen

25.11.2016 kl. 12:54
Håper du får en fin Fredag :-)

Marie Oma

25.11.2016 kl. 14:31
aw, så fine de var ! :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits