LinnThereseDagsland -

Utstyrsliste: dette har vi kjøpt til babyen!

  • 03.12.2016 kl. 17:18

Da jeg spurte hva dere ville lese mer om var det mange som spurte om vi kunne skrive mer om babyen og graviditeten - og det kan jeg selvsagt gjøre! Det er jo stort sett dette jeg tenker på selv, og som jeg tror jeg aldri kommer til å gå tom for temaer omkring. Jeg har riktignok prøvd å begrense babypraten tidligere fordi jeg var redd for det kunne bli for mye. Nå som jeg likevel vet at dette er noe dere vil lese om, kjører jeg på!

Her kommer derfor en liste over hva vi har kjøpt til lille D så langt!

Klær - Av klær har vi egentlig veldig mye, og jeg tror han kunne levd de første seks månedene uten å fryse eller måtte gå med skitne klær om han hadde kommet nå. Vi har vært veldig heldige og fått utrolig mye av familien min - men utenom det har vi også kjøpt en del selv. Akkurat hvor mye vi har i de forskjellige størrelsene og hvordan klærne ser ut har jeg lyst til å vise dere i et eget innlegg en annen gang.

Av dette er det en god del ull, og ellers mange myke og deilige bomullsklær. Vi har også en god del hjemmestrikkede klær og noen merkeklær fra blant annet hust & claire, miniature og lillelam. Garderoben hans er jeg egentlig veldig fornøyd med, og jeg gleder meg i hjel til å se han i disse bittesmå plaggene.

Soveplassen - Når det kommer til soveplassen har vi ei sprinkelseng på barnerommet. Han kommer likevel ikke til å bruke denne noe særlig i starten. Da skal han nemlig sove mellom meg og min kjære i et babynest i sengen vår. Ellers har vi både ei vugge og ei leandervugge som vi kommer til å bruke til soving på dagtid. Akkurat hvor vi skal plassere de to sistnevnte har vi enda ikke bestemt oss for, men det blir vel i stuen en plass.

Ellers har vi sengehimmel til både sprinkelsengen, vuggen og leandervuggen. Vi har dyner og tykke, gode madrasser i alle tre, flere forskjellige sengesett og en hel haug med pledd og tepper. Sprinkelbeskytter i sprinkelsengen har vi selvsagt også!

Ut på tur - Når vi skal ut har vi tre forskjellige hjelpemidler. Bilstol, vogn og bæresele - alle tre har vi faktisk vært så heldige å få av familie. Bilstolen av farmor og farfar - her falt valget på maxi cosi pebble plus som skal være en av de aller tryggeste babysetene på markedet som kan festes med bilsele. Den er enkel og feste i bilen og veldig lett å bære. Vognen fikk vi av mormor og morfar, og den kommer hjem til oss i midten av januar en gang. Det er emmaljunga mondial duo combi i hvit skinn! Den er bare helt utrolig vakker og jeg gleder meg til både å knipse ihjel bilder av den og ikke minst til å se lille D oppi.

Bæreselen fikk vi av svigerinna mi, og den kommer nok til å hjelpe meg både hjemme når jeg trenger å få gjort litt husarbeid, men også på trening eller på butikken! Vi har forresten en lammeskinnspose som jeg selv brukte da jeg var liten, og ei vogndyne, klar til å ha oppi vognen også.

Stelleplassen - På stelleplassen har vi et praktisk stellebord kombinert med hylleskap stående på barnerommet. På denne har vi stellematte, og ved siden av har vi propolis (kan kjøpes her) til sår stump, badekar, aloe hand & face (kan kjøpes her) til badevannet, noen babyhåndkler, et par pakker våtservietter, engangskluter og en hel haug med gaskluter og vaskekluter. Et par pakker med bleier har vi også klare allerede!

Når lille kommer skal vi også ha ei bleiebøtte stående nedenfor stellebordet og ei skål med vann stående ved siden av stellematten. Dette gjør det helt ukomplisert å ha stellebordet på barnerommet!

Generelt - For utenom det jeg har nevnt over har vi også stokke tripp trapp stol med new born set som gjør at han kan bruke den allerede fra dag én - han skal forresten sitte med bordet i denne i dåpen sin! Vi har også en god del leker klare til han allerede - både noen han kan bruke fra han er helt nyfødt, men også leker han må vente både tre og fire år før han kan bruke. En hel haug med kosebamser, flere tutter (smokker) og noen flasker.

Noe veldig viktig du mener vi mangler? Legg gjerne igjen en kommentar!

6 Kommentarer

Nina c

03.12.2016 kl. 18:04
Mye fint:)

Ina Johansen

03.12.2016 kl. 21:55
Ohh, så utrolig koselig <3

Marie Oma

03.12.2016 kl. 22:09
Så mye fint :D

lisarorvik

04.12.2016 kl. 01:15
Så mye fint, dere kommer til å bli verdens beste foreldre <3

krist.in

04.12.2016 kl. 14:47
så koselig å se <3

Hilde

04.12.2016 kl. 19:31
Så mye fint dere har og så fint stelt i stand <3 Lurer litt på hvordan forhold du har til samboeren din sin familie? Er dere mye hos de, støtter de dere like mye økonomisk som din familie? Herlighet, de kjøper jo barnevogn og alt!! :D

Og hvorfor kjører han ikke selv til jobb?

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits