LinnThereseDagsland -

Video: pregnancy week 23

  • 21.11.2016 kl. 21:26

Jeg synes det er så rart og unikt hvordan kroppen forandrer seg i løpet av en graviditet. Magen vokser, og inni der vokser et lite mirakel i rekordfart. I løpet av ni måneder er et lite frø blitt til et levedyktig menneske på 50 centimeter! Er det ikke utrolig? Jeg er så redd for å glemme alt dette som skjer i løpet av svangerskapet, derfor føles det så uendelig godt å dele alt med dere.

- På den måten kan jeg se tilbake på denne magiske reisen akkurat når jeg måtte ønske -

Noen av dere har også etterspurt en video av magen, og det har jeg veldig lyst til å dele flere ganger. En video viser jo så mye mer enn bare et bilde. Under her ser dere derfor en video av magen nå uke 23!

Fortell meg gjerne hva dere synes!

3 Kommentarer

Victoria Larsen

21.11.2016 kl. 22:10
Åh, så fin video! :)

Marie Oma

21.11.2016 kl. 22:35
Søt video :D

pia

28.11.2016 kl. 21:39
Hei

kan du fortsette med å lage en slik oppdatering hver uke?

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits