LinnThereseDagsland -

Slik gikk det hos kiropraktoren!

  • 15.11.2016 kl. 16:47

Herregud så lett jeg føler meg nå! Både i kropp og i sinn. Etter timen hos kiropraktoren min hos Klinikk Selsaas fikk jeg nemlig vite at smertene sannsynligvis kommer av nedsatt bevegelsesfunksjon i korsrygg og bekken. For ja, bekkenet utvider seg slik det skal gjøre når man er gravid, men det ser ikke ut til at det har vært dét som har gitt meg smerter. Noe som er ekstremt gode nyheter - da er det mulighet for at jeg kan fortsette å jobbe fulltid likevel!

Da jeg først kom til Klinikk Selsaas var Regy veldig nøye med å gjøre mange undersøkelser før han begynte å knekke. Han bøyde både det ene og det andre, kjente og gjorde en vurdering. Etterpå la jeg meg på en utrolig praktisk benk - som faktisk har en åpning til magen for oss som er gravide! Noe så smart, da slipper vi å få tyngden av hele kroppen på magen. Uansett - på denne benken gjorde han noen undersøkelser til før han kjente bak på rygg og bekken. 

Etter dette hadde han funnet ut hva problemet var, og ville derfor ha meg over på en annen benk hvor jeg la meg på siden og han knakk opp. Både på venstre og høyre side. Ikke noe vondt i det hele tatt, selv om man hører lyden av leddbehandlingen ganske godt. Helt til slutt ba han meg om å gå litt på gulvet, og så sette meg ned og reise meg opp igjen fra en stol - og da gikk det igjen opp for meg hvor utrolig dyktig han er!

Det å reise seg fra stolen føltes veldig bra! Både ryggen og bekkenet føltes bedre og det var nesten for godt til å være sant. Jeg er så glad for at jeg valgte å ta turen til Klinikk Selsaas i stedet for å gå med smerter resten av svangerskapet. Jeg skal også bort en tur allerede i morgen for å sjekke at alt er som det skal - og etter resultatet av timen i dag kan jeg ikke si annet enn at jeg gleder meg.

Konklusjonen til Regy, kiropraktoren min, var at smertene sannsynligvis ikke kom av bekkenløsning, men av nedsatt bevegelsesfunksjon i rygg og bekken. Og at det var dét i tillegg til muskelsammenknyttinger rundt bekkenet som gav smertene. Videre ville han at jeg skulle prøve å holde meg så mye som mulig i bevegelse, og gjerne ikke sitte for lenge i ro. Tusen hjertelig takk for god hjelp, Regy!

2 Kommentarer

Victoria Larsen

15.11.2016 kl. 17:02
Så fine bilder :)

Marie Oma

15.11.2016 kl. 23:27
Så bra at du ble bedre<3

For en nydelig kjole du har på deg!!

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits