LinnThereseDagsland -

Løsningen på problemet mitt!

  • 10.11.2016 kl. 12:47

I går kveld tikket det plutselig inn en melding fra verdens beste kiropraktor (i hvert fall etter min mening), som jeg faktisk tillater meg å kalle min kiropraktor. Kanskje litt rart at jeg kaller han min, men det er faktisk det inntrykket man får etter å ha besøkt Klinikk Selsaas, og spesielt kiropraktoren Regy Selsaas! Han og de andre i Klinikk Selsaas tar så godt vare på kundene sine at man føler seg som den eneste kunden de har! Du og dine behov kommer liksom alltid først, uansett.

Derfor var det egentlig ikke så overraskende at jeg fikk en melding fra Regy i går kveld, hvor han minnet meg på at dette var deres felt, og at de kunne prøve å gjøre noe for å hjelpe meg, bare 4 timer etter at blogginnlegget om at jeg hadde vondt i ryggen ble publisert. Og allerede på mandag har jeg time! Ikke flere måneder frem i tid, som jeg fikk beskjed av legen min at man måtte regne med å vente. Ikke engang ei uke! Dette er service. 

- bildet er fra mai i år da jeg trente mot fitnesskonkurransen, og Regy hjalp meg med tett oppfølging -

De kan selvsagt ikke fjerne bekkenløsningen ettersom den er nødvendig for at lille babyen min skal ha plass til å komme ut, men jeg har stor tro på at de klarer å fjerne noe av smertene! Jeg har veldig gode erfaringer med dem tidligere (som du kan lese om her, her, her og her), og de vet virkelig hva de holder på med! Jeg lover å oppdatere dere på denne fronten etter timen min på mandag.

Om du likevel ikke er overbevist om at dette er det riktige stedet å dra om du sliter med smerter rundt bekkenløsning (eller noe annet for den saks skyld, Regy fikser det aller meste!) så anbefaler jeg deg å bestille deg en time her for å sjekke dem ut selv. Jeg lover deg at du ikke kommer til å angre! Du kan også ringe på telefon 52 71 60 00 om du heller ønsker det.

Fortell meg gjerne om du har erfaringer med Klinikk Selsaas tidligere?

5 Kommentarer

Victoria Larsen

10.11.2016 kl. 13:05
Ha en fin dag :)

Oda

10.11.2016 kl. 13:18
Bra innlegg!

Marie Oma

10.11.2016 kl. 13:35
Dette er hva man kaller god service ja! :-)

Ønsker deg en fin dag <3

10.11.2016 kl. 21:25
Er selv i behandling der, fantastisk behandling og fantastiske folk. Anbefales på det sterkeste. Bra du har det samme inntrykket :-))

12.11.2016 kl. 15:38
Blir sikkert en svær baby tanken på hvor svær du er

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits