LinnThereseDagsland -

Tidenes beste havregrøt!

  • 11.11.2016 kl. 19:09

Er du glad i havregrøt? Da er denne oppskriften perfekt for deg. Denne hemmelige ingrediensen er nemlig prikken over i-en i en havregrøt og gjør underverker. Smaken blir enda søtere og mildere! Ikke er honningen usunn heller, så dette er virkelig noe du burde prøve.

Du trenger: 

2 dl melk, 2 dl havregryn, 2 dl vann, 3 ss forever bee honey (kan kjøpes her, dette er en sunnere honning), 0.5 ts salt og 1 ss kanel, 1 ss sukrin, noen rosiner og ein klatt smør

Slik gjør du:

Bland sammen melken og havregrynet i ei gryte, og sett platen på. Rør rundt hele tiden slik at ingenting setter seg fast i bunn, og når konsistensen er blitt veldig fast tilsetter du vannet, saltet og honningen!

Rør fremdeles hele tiden slik at ingenting setter seg fast, og når du har fått den konsistensen du ønsker tar du gryten av platen og heller grøten oppi ei skål.

Topp deretter grøten med det du måtte ønske, men selv synes jeg det er veldig godt med sukrin, kanel, en klatt smør og rosiner!Tror du dette er noe du kunne likt?

4 Kommentarer

Victoria Larsen

11.11.2016 kl. 19:17
Ser kjempe god ut!

liveterherlig93

11.11.2016 kl. 19:18
ser godt ut <3

Leah Isabell V

12.11.2016 kl. 07:23
Nam så godt :D

Marie Oma

12.11.2016 kl. 12:40
åh herlig. det så utrolig godt ut!

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits