LinnThereseDagsland -

Plutselig forandret alt seg!

  • 09.11.2016 kl. 18:57

Jeg som har hatt minimale plager med bekkenet mitt ble til slutt innhentet av realiteten jeg også. Det var rett og slett for godt til å være sant. Ja, jeg har fått litt vondt om jeg har sittet for lenge i ro, men det har ikke vært superille, og som regel gav det seg om jeg la meg ned på gulvet. 

I går morges da jeg våknet derimot, så var det nesten umulig å reise seg opp fra sengen. Jeg gikk krokrygget ut på badet, akkurat som ei eldgammel dame, og tårene begynte å trille i det jeg pusset tennene. Å reise meg opp fra toalettet var også lettere sagt enn gjort. Helt ekstremt vondt gjorde det!

Etter noen minutter var jeg dessverre nødt til å innse at jeg ikke klarte å gå på jobb. Jeg gav derfor beskjed om det, og bestilte time til legen etterpå. Bare to timer senere fikk jeg komme til legen! Han fant ut at smertene rett og slett skyltes bekkenløsningen, og at bekkenet mitt kom til å løsne helt opp i løpet av den neste uken. Han ville også sykemelde meg i to uker i første omgang, men så ikke bort i fra at det kunne bli lengre, og ønsket at jeg jobbet maks 50 % etter det.Jeg fikk også beskjed om å gå med høye hæler, ta kortere skritt, ikke vri meg og ellers ta det med ro. Hvorfor bekkenet mitt plutselig begynte å tulle skikkelig nå må gudene vite. Enten har det sammenheng med at jeg sto og gikk veldig mye på jobb dagen før, eller så var det rett og slett bare tilfeldig. Kjempe kjedelig er det i hvert fall uansett!

Noen som har tips og erfaringer når det kommer til bekkenløsning? Hva hjelper og hva hjelper ikke? Jeg har veldig lite lyst til å gå slik som dette helt frem til mars!

8 Kommentarer

liveterherlig93

09.11.2016 kl. 19:11
god bedring :)<3

Pernille

09.11.2016 kl. 20:00
Så kjedelig. Håper formen blir bedre og at det går den veien. Veldig fine bilder av deg :)

mairho

09.11.2016 kl. 20:03
Huff, det kan ikke være særlig behagelig! Håper smertene gir seg fort, god bedring :-)

Victoria Larsen

09.11.2016 kl. 20:17
Høres ikke noe godt ut! Håper det blir bedre <3klem

09.11.2016 kl. 20:44
Kroppen din tåle sikkert ikke å være en unge

Hv

09.11.2016 kl. 20:49
Har selv strevd mye med bekkenløsning. Ville fått henvisning til fysioterapeut og gått til kiropraktor. Kiropraktor har vært redningen min! Har ikke gått over, er 39 uker på vei. Men har hjulpet til å holde den litt i sjakk. Masse lykke til!

Anne

09.11.2016 kl. 22:06
Hei Håper du finner gode hvilestillinger og kan greie å slappe av! Om du har bekkenløsning med gangvansker - altså at det er vondt/vanskelig/ubehagelig å gå slik du normalt gjør - har du rett på gratis fysioterapi med rekvisisjon fra lege. Å gå til en fysioterapeut som har god greie på bekkenløsning, er veldig smart - både for å få riktig diagnose og behandling og evt øvelser du kan gjøre. Når du ligger og hviler på siden - og å hvile er smart - skal du rulle sammen en dyne for eksempel, og ha den som ei "pølse" mellom beina. Det avlaster ledd, muskler osv i bekkenområdet. Kanskje kan du teste om det er lurt for deg å sitte på ei pute om du sitter på harde stoler? Sko med trykkavlastende såler er lurt - slike som for eksempel veldig gode joggesko. Kanskje kan du finne gode tips i brosjyren til Landsforeningen for Kvinner med Bekkenleddsmerter?: http://lkb.no/velkommen/les-brosjyren-var-pa-nett Lykke til med å ta det nok med ro og med å velge det som er bra for deg og få andre til å overta slikt som gir smerter fra bekkents ledd - som støvsuging og bæring og slikt. Lykke til! Hilsen Anne

Mona

10.11.2016 kl. 01:07
Håper du blir bedre<3 God bedring!

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits