LinnThereseDagsland -

Stuen er endelig ferdig!

  • 05.11.2016 kl. 16:38

Nå begynner endelig stuekroken å nærme seg ferdig! Etter å ha blitt stoppet av både vær og tid fikk vi endelig muligheten til å få salongen vår bort her den hører hjemme i dag. Jeg synes den er så fin at jeg nesten ikke vet hvor jeg skal gjøre av meg. Denne flotte salongen fikk jeg av mormor og morfar som kombinert innflytnings- og bursdagsgave! Super, duper takknemlig.

Nå gjenstår det kun å få opp gardinstangen over vinduene, og så henge opp våre egne nydelige, lilla gardiner. Et stort, avlangt speil skal også få komme opp på veggen over den andre sofaen. Når det er gjort er det kun maling av vegger vi har igjen før alt er helt, helt ferdig. Men det kommer vi riktignok ikke til å prioritere med det første. Mulig vi tar det en gang i desember eller på nyåret. Tiden får vise!

Fargene som kommer til å gå igjen i denne nydelige stuekroken er som dere kanskje ser beige og lilla! Ååå, jeg elsker det. Det er her vi kommer til å sitte når vi har besøk, mens min kjære og jeg sannsynligvis flytter oss over i godstolene som står foran tv noen meter bortenfor når kvelden kommer. Der er vi riktignok ikke helt ferdige enda, men jeg lover å vise dere hvordan det ser ut når det er klart!

Hva synes du om stuekroken vår?

5 Kommentarer

Victoria Larsen

05.11.2016 kl. 16:50
Så koselige bilder! Veldig fint :D

lisarorvik

05.11.2016 kl. 16:59
Så utrolig fint :)

Pernille

05.11.2016 kl. 17:50
Så koselig stue dere har fått :)

LifebyCamilla

05.11.2016 kl. 20:28
Koselig!

liveterherlig93

06.11.2016 kl. 12:40
så fint:)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits