LinnThereseDagsland -

Jeg trodde ikke mine egne øyne!

  • 02.11.2016 kl. 16:12

Åh, vet dere hva jeg opplevde i dag? Noe jeg aldri trodde kom til å skje! Christopher og jeg hadde fisk til middag! Fisk! Dere aner virkelig ikke hvor lenge jeg har ventet på denne dagen her. Min kjære er nemlig alt annet enn en fiskeelsker, så da jeg sa til han at vi skulle ha panert sei til middag ble jeg møtt av et veldig skeptisk blikk. Han foreslo til og med om vi bare skulle ha McDonalds i stedet, haha!

Jeg sto likevel på mitt, og til middag i dag ble det panert sei med kokte gulrøtter, poteter og smeltet smør! Et lite onsdagstips er forresten at disse porsjonspakkene med sei selges til bare 10,- på spar denne uken! Dere kan jo tro jeg hamstret, hehe. Hele frysen er fullt opp av fisk. Derfor var det ekstra gøy, og ikke minst overraskende, at Christopher likte middagen!

Da ble det jubel i heimen! Nå står han nede og fikser opp i leilighet som snart er klar for utleie mens jeg oppdaterer dere, og så snart det er gjort skal vi bort i gamle leiligheten vår for å hente noen møbler. Håper dere har hatt en strålende onsdag så langt, og at resten av kvelden blir magisk!

Liker du sei, og synes du dette ser godt ut?

3 Kommentarer

Victoria Larsen

02.11.2016 kl. 16:25
Åh, så koselig! :)

Pernille

02.11.2016 kl. 17:04
Så og si all slags type fisk er kjempegodt :) Også er det så mange ulike måter og tilberede den på. Ønsker deg en kjempefin kveld!

qamles

02.11.2016 kl. 19:03
All fisk er digg

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits