LinnThereseDagsland -

En storslått feiring!

  • 29.10.2016 kl. 18:50

Hipp hurra!

I dag er det en stor dag her hjemme, lille Milo blir nemlig 2 år! Noen av dere husker kanskje ett års dagen hans, som jeg skrev om her? Om dere gjorde det så vet dere at en hunds bursdag er like mye verdt å feire som et menneskes bursdag. I dag har det derfor vært masse godbiter, pakkeåpning og kake her hjemme! Vi har kost oss en hel haug, tatt masse bilder og sunget bursdagssanger. 

I bursdagsgave fra meg fikk han et garnnøste som han faktisk står og river i fra hverandre og rister på i dette øyeblikk. Det er nemlig noe av det kjekkeste han vet, og det er ikke bare én gang mamma har kommet hjem og sett strikket sitt ligger utover hele stuen. Derfor har han nå fått sitt eget garnnøste, så får mamma forhåpentligvis ha sitt i fred. Haha!

Det siste året har Milo lært helt ekstremt masse. Nå kan han både sitte og ligge på kommando. Han kan få godbiter både rett foran seg, på labben eller hvor det nå måtte være - men likevel vente til vi sier «vær så god» før han forsyner seg. Det samme gjelder med mat eller andre godsaker. Han er blitt så flink!

I tillegg springer han alltid på kjøkken og legger seg i buret sitt med det samme han ser at vi er på vei ut dørene. Der ligger han bare å ser på oss, i håp om å få være med, hvor enn vi skal i denne verden. Han er med andre ord veldig glad i å kjøre bil, og får være med på både handleturer og øvelseskjøring.

Milo har også begynt å sette seg med terrassedøren og lage en slags mjauelyd om han må på do. Utrolig praktisk! Ikke bare slipper vi at han går på do inne om han ikke klarer å holde seg til neste tur, men det er også hans måte å kommunisere med oss på. Og jeg synes det er så fantastisk kult! Samme lyd lager han på utsiden av terrassedøren når han vil inn igjen etter å ha gjort sitt der ute. 

Veldig, veldig flink er du blitt, og jeg gleder meg allerede til neste bursdag og alt du kommer til å lære deg i mellomtiden! 

5 Kommentarer

liveterherlig93

29.10.2016 kl. 18:58
koselig bilder :) gratulerer med dagen til Milo <3

Lilli

29.10.2016 kl. 21:05
Så søøøt, gratulerer med dagen til han :D

CAMZ AND STAZ

30.10.2016 kl. 01:44
Gratulerer med dagen til ham, såå søt!

Victoria Larsen

30.10.2016 kl. 02:28
Sååå koselig! Herlige bilder :D

Therese Bråthen <3

30.10.2016 kl. 17:52
Så utrolig koselig! :D Vi feirer også bursdagen til hunden vår <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits