LinnThereseDagsland -

Gravidoppdatering: uke 24

  • 28.11.2016 kl. 16:43

- Tenk, nå er det faktisk et levedyktig individ inne i magen min. Fra denne uken er det nemlig mulig for vår lille skatt og overleve utenfor livmoren om han kommer nå. -

Termindato: 30. mars 2017

Hvor langt på vei: I dag gikk jeg inn i svangerskapsuke 24, og er med andre ord 23 uker + 0 dager på vei!

Dager igjen av svangerskapet: 122 dager igjen!

Babyen er så stor som: Han er 28 centimeter lang, noe som skal tilsvare en cantaloupe-melon. Jeg fant riktignok ikke en så stor melon, så da kjøpte vi bare et kinakål i rett lengde i stedet. Haha! 28 centimeter fra hodet til føttene er han i hvert fall nå. Begynner å bli veldig stor med andre ord.

Kjenner du mye til den lille mageboeren: Ja, det gjør jeg! Spesielt om kveldene når jeg skal legge meg. I går kveld for eksempel, lå min kjære samboer og sang for han i en liten evighet, og han sparket som aldri før! Med andre ord liker han å bli synget for. Det var så utrolig koselig.

Innkjøp: Ukens innkjøp er definitivt denne supersøte, blå gyngeelefanten som lille fikk av oldeforeldrene sine. Tror nok den kommer til å bli mye brukt om et år og to.

Utstyr: Nå som barnerommet er komplett begynner vi virkelig å komme i orden når det gjelder utstyr. Tenker jeg skal skrive et innlegg om dette ganske snart, men sånn raskt oppsummert mangler vi bare babynest av de store tingene - og det skal jeg sy selv ganske snart.

Ukens cravings: Haha, rart men sant. I går kveld fikk jeg skikkelig lyst på maiskolbe! Så da var det bare ut å kjøpe det da. Godt vi har en butikk her i byen som har åpent til kl.00 hver dag - til og med på søndagene, haha. Så da ble det to maiskolber til kveldsmat.

Plager: Veldig vondt i bekken og rygg. Spesielt nå i dag ettersom vi gikk tur i 3 timer på jobb i dag, og så gikk kjæresten og jeg på kryss og tvers i sentrum for å prøve å finne ut hvor jordmor holdt til like etterpå. Kroppen min er med andre ord rimelig ferdig nå! Satser på at mye hviling i ettermiddag og kveld vil gjøre meg bra igjen til i morgen. Ellers er det halsbrann og kvalme.

Kjønn på babyen: En liten prins!

Hvordan sover du om natten: Nå som jeg har fått enda flere puter oppi sengen har jeg også begynt å sove litt bedre. Bruker en evighet på å finne en god liggestilling, men når jeg først ligger godt sovner jeg rimelig raskt. Våkner vanligvis én gang for å tisse, men sovner igjen ganske fort.

Fødselsforventninger: Tar det som det kommer, men skal innrømme at jeg har begynt å grue meg litt. Prøver likevel å ikke tenke så mye på det. Ikke enda i hvert fall.

Humør: Da jeg spurte kjæresten hvordan humøret mitt hadde vært den siste uken fikk jeg et stort glis til svar, før han sa «Det er det vanlige, vennen min. Opp og ned som en jojo!»... 

Neste kontroll: Allerede om to uker, 12.desember, ettersom SF-målet mitt hos jordmor i dag ikke var helt som det skulle være. Derfor skal jeg tilbake igjen om to uker for å se om det har justert seg, og om det ikke har det blir jeg sendt til sykehuset for å finne ut hva som er grunnen. Krysser fingrene for at det fikser seg av seg selv innen de to neste ukene!

Lik eller del gjerne via facebook-knappen under her dersom du likte innlegget!

12 Kommentarer

liveterherlig93

28.11.2016 kl. 17:16
tiden går så fort <3 snart har dere prinsen deres ute:)

Marie Oma

28.11.2016 kl. 17:35
aww, så fine bilder :D

ingagilberg.blogg.no

28.11.2016 kl. 19:11
Alltid morsomt å følge med på disse oppdateringene. Liker de :-)

Victoria Larsen

28.11.2016 kl. 19:34
Kjempe fine bilder av deg :)

Laura

28.11.2016 kl. 20:20
Masse lykke til!

trine

28.11.2016 kl. 21:32
kan ikke du ha video oppdatering på magen hver uke?

veronica Rona Thomassen

28.11.2016 kl. 21:37
Du trenger ikke grue deg. Jeg har født fire barn og ja, klart det gjør vondt men du skal bare tenke at smerten er positiv, hver rie fører lillegutt nærmere, smerten er der for å hjelpe han ut. Når du tror du ikke orker mer og kanskje føler du vil gi opp, da er du sannsynligvis snart ferdig. Gjør det du føler fungerer for deg, varme omslag på rygg og lavt på magen hjelper mer enn du vil tro og bruker du lystgassen hjelper den deg til å fokusere på pustingen. Dette kommer du til å fixe super godt, jeg er ikke litt i tvil. Sunn og supersterk mamma.

Tine

29.11.2016 kl. 15:57
Hva er SF-mål? :)

Linn Therese Dagsland

29.11.2016 kl. 16:26
Tine: Symfyse-fundus mål - altså det som viser hvor stor livmoren er :-)

Emilie

30.11.2016 kl. 14:18
Hva var det som ikke stemte med SF-målet ditt, hvis det er lov å spørre?

Hilsen ei som har termin 6. april <3

Linn Therese Dagsland

30.11.2016 kl. 14:38
Emilie: Heisann! Selvsagt er det lov å spørre! Det lå dessverre over skalaen, og havnet utenfor feltet for normalt, noe som betyr at livmoren min er større enn den egentlig skal være <3 Så spennende at vi har termin så nært hverandre! Masse lykkeønskninger til deg <3

Lise burøy brevik

02.12.2016 kl. 00:23
Spennende innlegg:) Lykke til med alt og ønsker deg en fin førjulstid!

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits