LinnThereseDagsland -

Er han fremdeles en gutt?

  • 28.10.2016 kl. 20:22

Jeg skal faktisk være så ærlig å si at jeg faktisk stilte meg dette spørsmålet før den ordinære ultralyden i dag. For selv om vi fikk bekreftet at det ganske sikkert var en gutt på ultralyden i uke 14 så er man litt bekymret (eller nervøs er kanskje et bedre ord?) for om det plutselig skulle vise seg å være ei jente nå når vi har handlet inn alt i blått. Beste- og oldeforeldre har til og med strikket både gutteklær og matrosdress!

Derfor var det veldig godt å få det bekreftet i dag! Vi venter altså fremdeles en liten prins. Christopher og jeg satt på venterommet på sykehuset allerede klokken åtte i dag morges. Der ble vi sittende i nesten tjue minutter før vi endelig fikk komme inn. Først gikk vi gjennom papirene jeg hadde fylt ut på forhånd og helsekortet mitt før det var tid for selve ultralyden!

Det første jeg la merke til da den kalde geleen var smurt ut over magen min var at lille D hadde blitt så utrolig mye større siden forrige ultralyd! Han var blitt så stor! Og han beveget veldig masse på seg. Faktisk så mye at det var like før jordmoren ble nødt til å sende oss hjem og gi oss ny time senere. Hun hadde nemlig vanskelig for å få målt og kontrollert alle organene hun skulle. Så mye beveget han på seg! Men det var heldigvis bare et sunnhetstegn, sa hun.

Hun klarte det likevel til slutt. Både hjertet og alle organene i magen ble nøye kontrollert. I tillegg målte hun både hodet, magen og lårbenet for å finne ut nøyaktig hvor langt jeg var på vei. Til min store glede og overraskelse ble jeg flyttet frem én dag! Med andre ord vil ny graviditetsuke og gravidoppdatering komme på mandagene fremover.

Ellers må jeg innrømme at jeg syntes jordmoren brukte en evighet på å sjekke og kontrollere at alle organer og bein var som det skulle. Noe som selvsagt bare er bra, siden det betyr at hun gjør jobben nøye - men jeg synes det er litt mer spennende å se han i helprofil der han beveger seg så fint. I stedet for innzoomet på for eksempel hjertet. Jeg er likevel overlykkelig for at vi nok en gang får beskjed om at skatten vår er helt frisk.

Morkaken min ligger fremdeles foran, men heldigvis ikke foran åpningen. Dette kommer likevel til å bli sjekket igjen mot slutten for å være sikker på at den ikke har flyttet seg nedover! Ellers kunne jordmor fortelle oss at lille D rynket på nesen, og vi fikk se selv at han ristet på hodet og klødde seg på magen. Utrolig rørende ♥ Tenk at det er vårt lille barn der inne som gjør sine egne valg og beveger seg akkurat slik han selv vil.

Over her ser dere forresten utviklingen hans! Første bildet, til venstre, er i uke 9 da vi var på tidlig ultralyd. Det i midten er fra ultralyden i uke 14 når vi fikk vite kjønnet, og det helt til høyre er fra i dag! Lille mirakelet vårt som vokser og vokser for hver dag som går! Før vi vet ordet av det er han ute her med oss 

6 Kommentarer

Mamma

28.10.2016 kl. 20:45

28.10.2016 kl. 20:53
Lykke til

viviann skarveland

28.10.2016 kl. 21:42
så koselig :) <3

Eirin

28.10.2016 kl. 21:57
Anbefaler å "blurre" ut fødselsnummeret ditt ;-)

Linn Therese Dagsland

28.10.2016 kl. 22:17
Eirin: Ååå, tusen hjertelig takk for påminnelsen! Snille, snille du <3

Verona Toresdottir

29.10.2016 kl. 13:17
perfekte ultralyd bilder :) er så gøy å ha i fremtiden <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits