LinnThereseDagsland -

Christopher svarer på spørsmålene!

  • 04.11.2016 kl. 16:18

Hvordan har dere råd til å kjøpe hus når dere ikke har skikkelig utdannelse? For det første har ikke huskjøp noe med utdannelse å gjøre. Det er inntekten som spiller en rolle når det kommer til om man får lån eller ei, og ettersom begge har jobb gikk det veldig fint.

Har dere tenkt å leie ut leiligheten i kjelleren i det nye huset med en gang? Ja, vi jobber med den nå, og så snart den er ferdig oppusset vil den bli leid ut!

Gleder du deg til å bli forelder? Ja, kjempe masse!

Har dere kjøpt inn alt dere trenger til den lille? Man vet aldri om det er noen småting her og der man plutselig skulle trenge, men alt av det viktigste er i hvert fall kjøpt inn.

Skal dere pusse opp det nye huset? Vi holder å pusse opp kjellerleiligheten, men i resten av huset skal kun stuen og soverommet males.

Er det noen aktiviteter eller hobbyer du ønsker at sønnen din etterhvert skal begynne med når han blir eldre? Jeg vil gjerne anbefale han å begynne på fotball ettersom jeg selv gikk på det da jeg var yngre, og fikk veldig mye ut av det - både trening og sosialt. Men selvfølgelig er dette noe han kommer til å få velge helt selv!

Hvordan ser du for deg at ting blir nå som du skal bli far? Gleder du deg? eller gruer du deg litt også? Jeg ser veldig frem til denne delen av livet, og regner ikke med det kommer til å bli superstore forandringer i livet mitt. Men selvsagt blir det mindre fest og baluba, og prioriteringene vil bli helt annerledes. Det er tross alt dette lille menneske - og Linn Therese da - som skal få min fulle og hele omsorg og oppmerksomhet. Jeg både gleder meg og gruer meg.

Kan dere lage videoblogger snart? fks vlogger osv? Det hadde vært sinnsykt gøy å sett! :D Ja, det kan vi helt sikkert få til!

Hvordan møttes dere første gang? På byen, drita fulle. Haha! Nei, men helt seriøst, så var det et veldig fint øyeblikk. Vi danset sammen, klinte på dansegulvet. Og et par dager senere møttes vi på shoppingsenteret. Etter det har vi vel vært med hverandre så og si hver eneste dag.

Hvilken feriedestinasjon kunne dere tenkt dere neste gang? Thailand eller Sør Afrika - det er drømmen i hvertfall!

Beskriv en drømme dag. Sol i Haugesund! 

Hvordan kan dere være så sikre på at det ble en gutt etter en så tidlig ultralyd? Kjønnsorganet til babyen er ferdigutviklet i uke 14, så for en erfaren jordmor kan det være like enkelt å se om det er ei jente eller en gutt allerede da som i uke 30. Vi fikk riktignok også bekreftet på den ordinære ultralyden at det er en gutt i magen hennes.

Fikk dere vite noe om hvor stor prosent det var for at kjønnet dere fikk opplyst stemte? Nei, men Linn Therese spurte faktisk om akkurat det, og da svarte jordmor at det ikke var noe prosent. «Jeg er så sikker som jeg kan være, så jeg kunne sagt 100 % men det kan vi aldri gjøre. Jeg ser likevel at dette er en gutt».

Hva jobber dere med? Jeg jobber som kokk på Egon og Linn Therese jobber som miljøarbeider i barnehage. I tillegg til at hun er blogger og forhandler for Forever Living.

Når skal dere offentliggjøre navnet på lille D? Det skal vi faktisk gjøre veldig snart. Vi vil bare motta noen hvite trebokstaver med navnet hans først ettersom det vil gjøre offentliggjøringen enda koseligere.

Hva tror du/dere blir den største overgangen ved å få en ny sjef i huset? Den største overgangen blir nok på nattestid. Søvnløse netter og tidlige morgener.

Hva er favoritt nattmaten din? Jeg har egentlig et par jeg... McDonalds, kebab, nudler, tomatsuppe og pizzabakeren.

Hvordan hadde du reagert om Linn Therese hadde vært utro? Det er ikke vits å svare på dette spørsmålet, for jeg vet hun aldri hadde vært det.

Hvorfor syntes du det er gøy å være fotograf for Linn Therese? Jeg synes egentlig ikke det er noe gøy (noen ganger er kjekkere enn andre), men gjør det helst for å hjelpe henne. Ellers blir det ikke like gode oppdateringer for dere.

Skal du gifte deg med Linn Therese? Ja sannsynligvis, når tiden er inne.

Hvor mange barn skal dere få? Vi tenker rundt 6-8, så får vi en stor familie slik jeg vokste opp i. Haha, neida, vi er ganske sikre på at vi bare vil ha to stykk. Det er akkurat passe for oss!

Hvordan har dere råd til å flytte i et hus, når dere kjøpte leilighet for noen måneder siden? Dette er den første boligen vi har kjøpt oss. Leiligheten vi bodde i fra april til oktober leide vi bare.

Har dere hund? Nei, ikke enda, men vi har veldig lyst på en hund når D er blitt en del større.

Har du kjent barnet sparke? Nei, det har jeg ikke, men jeg gleder meg til jeg endelig kan kjenne det!

Kan du gi oss en før og etter tour i det nye huset, vi vil se de store prosjektene deres? «Før-touren» filmet vi i går, og en «etter-tour» skal vi selvsagt få til når vi er ferdige med dette oppussingsprosjektet vårt.

Imsdal eller Olden? Spør meg heller om brusmerke, hehe.

Hva liker du å se på tv? Ser ikke så ofte på tv, ser helst på serier. Men når jeg en sjelden gang ser på tv er det nyheter, big bang theory og how i met your mother det går i. Også fødeavdelingen da, når jeg blir tvunget til å se på det...

Har dere bestemt dere for hvem som skal gjøre hva med mini og hvem som skal gjøre mest? Nei, det tar vi som det kommer, og deler oppgaver slik det passer seg der og da.

Er du forberedt på en tøff småbarnsperiode? Ja, det er jeg.

Hva gleder du deg aller mest til med å bli far? Det må nok være å se et eget lite menneske som Linn Therese og jeg har laget sammen, vokse opp. Å forme han til å en dag kunne stå på egne ben. Det å følge utviklingen hans gjennom både oppturer og nedturer - det er nok det jeg gleder meg aller mest til.

Hva er Linn Thereses beste egenskap med tanke på at hun skal bli mamma? At hun er omsorgsfull.

Nå håper jeg dere fikk svar på det dere lurte på!

4 Kommentarer

lisarorvik

04.11.2016 kl. 16:49
Så utrolig fine svar, veldig gøy at du lar han svare :)

Victoria Larsen

04.11.2016 kl. 20:25
Så fint innlegg :)

Benedicte

05.11.2016 kl. 00:07
Dino! Jeg tipper babyen heter Dino!

ingagilberg.blogg.no

05.11.2016 kl. 17:39
Så fine svar :-) Morsomt at mine spørsmål ble med, hehe :-)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits