LinnThereseDagsland -

Topp 9 filmer som må sees på halloween!

  • 27.10.2016 kl. 17:44

Disse filmtipsene skal jeg være så ærlig å si at jeg har sneket til meg fra forskjellige plasser på nettet. Jeg er nemlig verdens største pyse når det kommer til skrekkfilmer, og har vel ikke sett flere skrekkfilmer i mitt liv enn jeg kan telle på én hånd. Jeg har likevel bestemt meg for at jeg skal se en skummel film på halloweennatten - selvsagt sammen med Christopher, hadde nok ikke turt uten! Og da faller valget på en av filmene under.

I know what you did last summer - Fire ungdommer er ute og fyllekjører. Når deres fokus forsvinner fra veien et øyeblikk, kjører de over en mann som plutselig sto midt ute på landeveien. I frykt for hva som vil skje om de rapporterer hendelsen, velger de å kvitte seg med liket ved å dumpe det i havet. Når de tror at alt er glemt, får en av de i gjengen en lappe hvor det står: ?I know what you did last summer?!

Halloween - Jeg har ikke sett denne filmen selv, men min kjære har, og han sier at dette er en klassiker som alle burde se og forbinde med den store dagen!

Child´s play - En dukke havner plutselig opp som gave til en liten gutt. Det de ikke vet er at dukken er forhekset og lever sitt eget liv. Dette er en spenningsfylt skrekkfilm som gjør at du ikke vil gå bort fra tv?n et sekund. Kan anbefales for de som liker litt unaturlige filmer.

Dawn of the dead - I løpet av natten rammes hele jorden av et dødelig virus - men ingen dør helt! Levende døde, drevet av en umettelig sult etter friskt kjøtt jakter nå på de gjenværende.

The orphanage - Sønnen til et par begynner å fremvise uheldig atferd etter at familien pusser opp og flytter inn i et barnehjem for handicappede barn.

The conjuring - Denne grøsseren bygger på hendelser fra virkeligheten og forteller historien om en familie på landsbygden i New England som blir terrorisert av onde ånder i huset deres.

Scream - En mann går rundt og dreper folk i en vennegjeng ikledd maske og sort overdel. Hvem er denne mannen? Eller er det en kvinne? Hvorfor dreper denne personen og kjenner de ham/henne?

Hellraiser - En utro kvinne møter plutselig på sin gamle elsker som Zombie. Har har klart å slippe unna helvete og demonene er på utkikk etter å få tak i ham igjen.

A night mare on elm street - Barn har en tendens til å drømme det mest utenkelige. På grunn av at barn har så stor fantasi, er det en død mann som kan komme inn i deres drøm og drepe dem. Når de dør i drømmen, blir de drept i virkeligheten. Her er det viktig å hold seg våken..

Har du noen andre skumle filmtips til halloweennatten?

4 Kommentarer

liveterherlig93

27.10.2016 kl. 17:45
flotte tips:)

Victoria Larsen

27.10.2016 kl. 18:11
Så gode tips :D

lisarorvik

27.10.2016 kl. 18:17
Kjempe fine tips :)

Verona Toresdottir

29.10.2016 kl. 13:10
om du skal se the orphanage bør du se den spanske orginal versjonen som er VELDIG bra. filmen er psykologisk horror og thriller alt i ett :P

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits