LinnThereseDagsland -

Klassiske halloweenkostymer!

  • 22.10.2016 kl. 20:30

Det finnes så ekstremt mange mennesker ute på halloween; du kan se dem som har laget kostymene sine selv, de som går i den finere typen antrekk (en klassisk, svart kjole eller kanskje en kjole som har et lysende skjelett på seg som den under her har), du kan se dem som prøver å kle seg så sexy og nakent som mulig, men også de som tar den helt ut og går i kostymer som er ufattelig skumle og som gjør det umulig å kjenne igjen personen under!

Politikostymet jeg har på meg kan kjøpes her

Over her ser dere det som egentlig skulle være mitt halloweenkostyme i fjor, men så droppet jeg plutselig hele festen og ble hjemme istedet, haha. Det kommer jeg forsåvidt til å gjøre i år også. Kjæresten og jeg skal bare kose oss hjemme med noe skummel mat og en skrekkfilm på skjermen!

Men om du er en av dem som skal ut på halloweenfest i år, men enda ikke har funnet noe å ha på deg kan du ta en titt under!

Kjolen til venstre kan du kjøpe her // Kjolen i midten kan kjøpes her // Kjolen til høyre kan kjøpes her

Er du av den typen som liker å pynte deg litt på halloween kan kanskje en av alternativene over være aktuelle? Kjolen i midten lyser forresten i mørket! De andre to er både skumle og utrolig fine - og kan brukes både på halloween og resten av året! Perfekt om du er av typen som hater å kjøpe plagg som kun kan brukes én gang i året.

Blodig skolepike kan kjøpes her // Blodig pirat kan kjøpes her // Blodig sykepleier kan kjøpes her

Om du heller ønsker å ta den helt ut denne ene dagen i året synes jeg disse tre kostymene over her er noen av de skumleste og kuleste jeg har sett i hele mitt liv! Så troverdige og ekle på samme tid.

Wonderwomen kan kjøpes her // Politikostyme kan kjøpes her // She-ra kostymet kan kjøpes her

Ønsker du heller å være søt eller sexy kan kanskje noen av de tre over her være favoritter?

Superhelt-parkostymet kan kjøpes her

Par-kostymer må være noe av det kuleste og søteste jeg ser! Hva synes dere om de par-kostymene jeg har funnet frem over her? Det er dessverre bare det til høyre jeg fant link til! Men det til venstre passet seg bare så bra med tanke på situasjonen jeg selv (og mange av dere som leser bloggen) er i nå at jeg bare måtte ta det med likevel!

​Nå lurer jeg veldig på hvilken «type» du er når det kommer til halloweenkostyme? Og fant du noen favoritter blant dem over?

// innlegget inneholder annonselenker

10 Kommentarer

Pernille

22.10.2016 kl. 20:47
Det finnes mange fine og flotte kostymer. Men hvem jeg er, det er jeg ikke riktig sikker på.

Nina c

22.10.2016 kl. 20:48
Mye kult man kan kle seg ut som :)

siri

22.10.2016 kl. 21:36
Fant mange kule, men er som regel ikke min størrelse. Så eg tenkte mer på å bare sminke meg skumelt å gå i sexy kjole. Eg å Typen arrangerer halloween fest til helga:)

VictoriA

22.10.2016 kl. 21:40
Stilig antrekk!

Marie Oma

22.10.2016 kl. 22:12
åh, det er så mye artig!! :D

Victoria

23.10.2016 kl. 02:54
Jeg er ingen halloween-type i det hele tatt, jeg liker ikke å kle meg ut og ser heller ikke helt humoren i det når jeg er 19 år. Uansett, skrekkfilm og godt selskap slår aldri feil, så jeg går nok for noe slikt - med koseklær på ;-)

Inga

23.10.2016 kl. 11:33
Mange fine kostymer det her :-) Jeg pleier ikke markere halloween noe spesielt, men i fjor var jeg vert på en halloween-fest og da kjørte jeg et cat woman-kostyme med svarte klær til og høye hæler + en maske :-)

Therese Bråthen <3

23.10.2016 kl. 16:48
Jeg kler meg sjeldent ut på halloween, er ikke så fan av denne dagen for å være helt ærlig <3

Sunniva Sørensen

30.10.2016 kl. 21:15
Jeg er den som liker å dra den helt ut, haha!

Sunniva Sørensen

02.11.2016 kl. 10:31
Jeg er den som liker å dra den helt ut, haha!

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits