LinnThereseDagsland -

DIY - spindelvev til halloween

  • 29.10.2016 kl. 12:50

Så utrolig gøy at dere likte min forrige «do it yourself» angående hvordan dere lager kan enkelt og billig kan lage deres egne gresskar til halloween! Det gjør det bare enda kjekkere å vise dere flere slike prosjekter, så i dag har jeg lyst til å dele hvordan du enkelt kan lage skumle spindelvev som du kan dekorere hjemmet ditt med til halloween!

Du trenger:

Et bakepapir, saks og plastikk edderkopper eller andre skumle figurer til dekorasjon på spindelvevet!

Slik gjør du:

Nå kan det muligens være enklere å følge bildene under i stedet for forklaringen ettersom den kan være litt vanskelig å forstå. Brett først bakepapiret til en trekant.

Brett samme bevegelse to ganger til, og klipp så av en rett kant i den bredeste enden.

Klipp deretter «hakk» ut av arket (mens det enda er brettet) nedover mot den smaleste enden, og klipp så av den aller ytterste spissen helt til slutt.

Brett bakepapiret ut igjen, og du har et spindelvev! Om du ønsker en annen farge på det er det bare til å male det, i så fall må det gjøres nå. Ellers kan du også få et helt, rundt spindelvev ved å brette et kvadratisk ark to ganger på midten (til en mindre kvadratisk firkant) og deretter gjenta punktene over!

Dekorer så spindelvevet med edderkopper eller andre skumle figurer, og ha det som dekorasjon på bordet! Eller kanskje hengende på veggen? Kun fantasien setter grenser!

2 Kommentarer

Victoria Larsen

29.10.2016 kl. 13:36
Så utrolig kult!! :D

Therese Bråthen <3

30.10.2016 kl. 17:44
Det var utrolig kult! :D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits