LinnThereseDagsland -

DIY - gresskar til halloween!

  • 21.10.2016 kl. 16:43

Selvsagt går det an å gå på butikken, kjøpe et gigantisk gresskar (som forresten har en helt sinnsykt pris) for så å bruke en evighet på å skjære tomt innholdet, kaste det og så lage hull til øyne, nese og munn. Jeg er sikker på at det er kjempe koselig også, om man først har tid og ork til det! Om du derimot leter etter en litt enklere og ikke minst billigere løsning har jeg svaret til deg! Skriv ned handleliste av det du trenger under her (om ikke du har alt i kjøkkenskuffen allerede!).

Du trenger:

Oransje ballonger, brun hyssing (jeg fant ikke brun, så måtte bruke hvit, men dere ser nok hvorfor brun ville gitt et mye bedre resultat), svart tusj, litt bakepapir

Slik gjør du:

Start med å blåse opp en ballong. Pass på så du ikke blåser den for stor da det er mye lettere at den sprekker om du gjør det, og du vil heller ikke få den samme «gresskarformen» som hvis du har litt mer å gå på. Knytt tuten sammen, og du er i gang!

Surr deretter brun hyssing rundt og rundt ballongen ganske stramt for å få «gresskarlooken», pass på å surre den en hall rundt rundt tuten før du tar en ny runde på ballongen slik at hyssingen ikke sklir av ballongen etterhvert. Om du ikke forsto hvordan jeg mente kan du bare spør i kommentarfeltet så skal jeg prøve å forklare bedre!

Tegn deretter på øyne og munn - gjerne nese også - så skummelt som du klarer med den svarte tusjen! Dersom du lager flere gresskar kan du gjerne variere ansiktsuttrykkene.

Helt til slutt klipper du ut et kvadratisk stykke bakepapir, krøller det sammen som en tut slik du ser jeg har gjort på bildene under. Dytt så enden ned mot bordet og klipp den litt jevnere helt nederst. Tre den på tuten på ballongen og krøll den slik du ønsker for at det skal ligne mest mulig på et gresskar!

Voíla! Du er ferdig! Var det ikke enkelt? Og man kan få en veldig skummel effekt av det også. Det kan kanskje ikke stå ute ettersom vinden lett tar det, men inne til dekorasjon på en halloweenfest passer det seg ypperlig!

3 Kommentarer

liveterherlig93

21.10.2016 kl. 16:52
wow det var sikkelig stillig :)

cheerchrissy.blogg.no

21.10.2016 kl. 19:25
Så utrolig kult!

Therese Bråthen <3

22.10.2016 kl. 19:06
Så utrolig genial pynt! Virkelig digger det <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits