LinnThereseDagsland -

Vil du ha tidenes søteste jakke?

  • 16.10.2016 kl. 23:29

Først må jeg bare får beklage for en veldig dårlig jobb på bloggfronten denne helgen! Jeg får så dårlig samvittighet av å oppdatere dere så sjeldent. Men samtidig skal jeg være såpass ærlig å si at det har vært en smule deilig å slippe og gå rundt å tenke på blogg og bilder hele tiden. Det har faktisk vært veldig godt og bare ha fri fra alt som har med jobb og oppgaver å gjøre. Når det er sagt er det ikke slik det kommer til å bli hver helg fremover altså.

Nå er jeg tilbake for fullt, og lover at jeg skal bli flinkere til å planlegge! Jeg starter derfor med å vise dere denne nydelige, lille jakken fra Mini A Ture som lille D fikk av mormoren sin rett før helgen.

Om du også ønsker å kjøpe denne jakken finner du vintermodellen (jeg har vårmodellen) til gutt her, og vårmodellen til jente her. Jeg fant dessverre ikke vårmodellen til gutt, men om du er flink til å søke opp slikt selv kan det jo hende du finner det på egenhånd!

Har du noen plagg fra Mini A Ture i garderoben til en av dine håpefulle?

//innlegget inneholder annonselenker

2 Kommentarer

Jofrid

17.10.2016 kl. 07:18
Ja har vårjakka i str 80 for ser ikkje poenget å ha før for då bruke dei ikkje jakkår :) me har ihvertfall ikkje brukt før nå, syns det er litt for dyrt plagg til å kun gå me i noen måneder :)

Victoria Larsen

21.10.2016 kl. 09:18
Så utrooolig fin!

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits