LinnThereseDagsland -

Sjokkerende oppdagelse en lørdags morgen!

  • 15.10.2016 kl. 15:27

Er du en av oss som har trodd at Ellos kun selger klær til godt voksne damer? Altså ingenting til litt yngre kvinner som ønsker å kle seg som om de fremdeles er 18 år. Vel, den oppfatningen har i hvert fall jeg hatt om Ellos, helt til jeg oppdaget en liten reklame fra akkurat denne nettbutikken med bilder av babyklær på. «Hva», var det første jeg tenkte, «Er det virkelig så søte babyklær på denne nettbutikken uten at jeg har fått det med meg!?» Etter det var jeg nødt til å klikke meg inn på nettbutikken for å se hva de egentlig selger der.

6-dels sett til gutt i økologisk bomull kan kjøpes her (finnes også til jente) // nissedrakt kan kjøpes her // langarmet body med vest kan kjøpes her // myk kosedress i brun kan kjøpes her (finnes også i rosa, svart og hvit) // rosa pelsjakke kan kjøpes her // 3-dels sett med sky og regndråper kan kjøpes her

God og varm voksipose med nydelig mønster kan kjøpes her // 75 cm høy sjiraffbamse kan kjøpes her // gigantisk oppbevaringsboks formet som en legoklosse kan kan kjøpes her (finnes også i en hel haug andre farger) // fargerikt bowlingsett kan kjøpes her

Nå sitter jeg igjen helt overveldet over at jeg ikke har vært innom før! SÅ mye fint til både babyer, gravide mammaer, barnerommet og kvinner og menn i alle aldre. Den der oppfattelsen jeg hadde fått av Ellos tidligere var jo bare helt på tryne. Skal jeg være ærlig tror jeg dette må være en av mine nye favorittnettbutikker. De selger jo alt mulig til begge kjønn i alle aldre, for ikke å snakke om alt du kan tenke deg til hjemmet.

3 i 1 minni-møbel kan kjøpes her // rosa oppbevaringskasse med hjul kan kjøpes her // klesstativ til barn kan kjøpes her // elefant nattlampe kan kjøpes her (finnes i mange andre dyr også) // grå oppbevaringskasse kan kjøpes her (finnes også i rosa og blå) // 2 m langt saueskinnsteppe kan kjøpes her (finnes også i grå og svart) // blå vimpler kan kjøpes her (finnes i mange andre motiver også) // Nattbordlampe kan kjøpes her // Stellebord med hyller kan kjøpes her

Rosa gravidgenser kan kjøpes her (kan også brukes under amming) // hvit og svart gravidkjole kan kjøpes her // Vinter-gravidjakke kan kjøpes her // Lillamønstret gravidkjole kan kjøpes her // Dongeri gravidtunika kan kjøpes her // Hvit gravidbluse kan kjøpes her // Stripet gravidkjole kan kjøpes her (kan også brukes under amming)

I dette innlegget har jeg derfor delt mine favoritt babyplagg, barneleker og diverse til barnerommet - og en liten kollasj med klær til oss gravide også - det er tross alt bare dét som står i hodet mitt for tiden. Baby, baby, graviditet og baby. Er dere flere som meg fant dere kanskje dette innlegget veldig interessant..?

I så fall må dere gjerne legge igjen en kommentar med hvilke av produktene over som er dine favoritter!

// innlegget inneholder adlinks

1 Kommentar

Caroline

16.10.2016 kl. 14:24
åhh, der må jeg jammen meg bestille mye! :D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits