LinnThereseDagsland -

Høstens beste grilltallerken!

  • 12.10.2016 kl. 17:53

Tidligere i dag satt jeg og funderte på hva jeg skulle lage meg til middag, og fikk plutselig veldig lyst på grillmat. Jeg spurte min kjære om vi skulle ta med oss grillen ut på piknik et sted - men etter at vi fant ut at vi ikke hadde mer grillkull, og dobbelt sjekket temperaturen ute bestemte vi oss for å droppe det.

I stedet laget jeg heller denne deilige og innholdsrike grilltallerken! Hjemmelaget dip som passer perfekt til grillmat, mos av blomkål og brokkoli og ikke minst stekte pølser og karbonader! Skriv ned ingrediensene og lag det du også.

Du trenger (nok til 1 person):

2 pølser, 2 karbonader, 6 spiseskjeer rømme, 1/3 teskje salt, 1/3 teskje pepper, 1/2 teskje piffi, 2 spiseskjeer sitronsaft, noen centimeter purreløk, 3 store dusker blomkål og 3 store dusker brokkoli


Slik gjør du:

Start med å sette blomkålen og brokkolien på kok. 

I mens de koker kan du starte med å lage den hjemmelagde dipen! Kutt purreløken i små biter, og bland dem deretter sammen med rømmen og krydderet. Rør godt om slik at alt blir blandet!

Skjær pølsene i to, og legg både dem og karbonadene i stekepannen på lav til middels varme. De skal ligge en stund slik at de blir varme helt gjennom uten å svi seg.

Nå har sannsynligvis grønnsakene kokt i rundt 15 minutter. Tøm derfor av vannet, og legg dem i ei skål. Bruk stavmikseren til å blande blomkålen og brokkolien godt sammen til en mos.

Når det er gjort er det bare til å plassere alt på tallerkenen, og tilsette litt ketchup som prikken over i-en! Server og nyt.

Håper det smaker! Er dette noe du tror du kunne likt?

4 Kommentarer

Pernille

12.10.2016 kl. 17:56
Dette så jo veldig godt ut :)

liveterherlig93

12.10.2016 kl. 17:59
nam:)

cheerchrissy.blogg.no

12.10.2016 kl. 18:14
Nam! Dette så virkelig herlig ut!

Ella

13.10.2016 kl. 06:43
Hei!

Ser antydninger til at purren er skitten/har litt måll på seg. Dette er svæææært farlig for fosteret, og ville bare minne deg på det dersom du ikke viste det. Lykke til med graviditeten :-). Utrolig kjekk blogg!

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits