LinnThereseDagsland -

Vi er ekstremt heldige!

  • 10.10.2016 kl. 20:00

- Nye innkjøp til den lille gutten vår -

Herregud... Akkurat nå sitter jeg hjemme alene og gliser som en annen tulling! Jeg er bare så lykkelig og glad for tiden at jeg ikke klarer å tørke vekk dette smilet mitt. I tillegg til at det gikk kjempe bra på jobb i dag også - fikk jeg besøk av farmor for et par timer siden. Hun ville så gjerne være med å kjøpe inn litt av hvert til sitt kommende olderbarn. Jeg er så ekstremt takknemlig for at vi har så god og snill familie rundt oss som hjelper til med at lille D skal få den beste starten på livet sitt!

Stokke tripp trapp stolen vi har ønsket oss i en liten evighet er endelig bestilt! Det er den samme som dere ser på new born settet over her, bare i fargen hvit. I tillegg fikk vi også dette new born settet som vi kan montere på tripp trapp stolen. Det gjør at lille kan sitte med middagsbordet når vi spiser, han kan få sin egen stol i dåpen og være med på de hyggelige familiestundene selv om han er bitte liten.

Dette skjønne, grønne sengesettet med masse forskjellige dyr på fikk han også av sine snille oldeforeldre! Gleder meg til å pakke han inn i dynen sin med dette sengesettet rundt, og se at han sovner så søtt i sengen sin.

Og sist men ikke minst fikk vi denne superskjønne lillelam dressen! Den har jeg ønsket meg i en liten evighet - den er jo bare helt utrolig myk og vakker. For ikke å snakke om at den er laget av den beste ullen man kan få tak i! Og endelig henger den i skapet til lille D. Nå klarer jeg nesten ikke vente med å se han i denne skjønne dressen her. Et lite pluss er også at den er i størrelse 62, noe som gjør at den passer litt lenger enn om den hadde vært bitteliten!

I dag fikk vi litt av hvert som vi har hatt på ønskelisten vår lenge, og det er så deilig å se at utstyrslisten bare blir kortere og kortere! Tusen millioner takk, farmor og farfar!

5 Kommentarer

S

11.10.2016 kl. 08:18
Hadde vært kjempe spennede om du kunne lagt til hvor langt du er på vei i ny og ne i innlegg som handler om han lille mageboeren din 😇 kjempe kjekkt å lese! 😃

Linn Therese Dagsland

11.10.2016 kl. 12:09
S: Så hyggelig at du synes det! Jeg legger faktisk ut gravidoppdatering hver tirsdag, så det kommer senere i dag <3

Elina

12.10.2016 kl. 23:03
Hei, jeg er gravid tidelig selv, og det er ingen som vet det!! Hvor finner du disse størrelsene på hvor stor babyen er? Har du link eller noe? Legg den inn i kommentaren så sjekker jeg opp iløpet av uka! Gleder meg til å fortelle det!

Linn Therese Dagsland

12.10.2016 kl. 23:15
Elina: Heisann! Åh, så spennende <3 Det ligger mange forskjellige sammenligninger på nettet, men jeg bruker appen «baby pics» for å finne sammenligningene, og synes den fungerer veldig bra :-D Ellers må jeg få gratulere deg så masse med graviditeten, og lykke til med resten av svangerskapet - nyyyt det for det går fort!
Hei.

De lillelam dressene er vanvittig herlige! Og så er de litt små i størelsene så 62 er et bra valg, småttisene vokser fort nok inn i den størrelsen.

Anbefaler de tynne sommerluene til lillelam på det varmeste. Fås i lyseblått, offehite og lyserosa. Holder babyen varm selv om h*n blir svett og er så utrolig myke og gode!

Lykke til videre 🙂

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits