LinnThereseDagsland -

Slik blir du garantert gangsperr i rumpa!

  • 09.10.2016 kl. 18:27

Denne uken fikk jeg endelig en passelig treningstopp i klesskapet mitt, så nå er det bare motivasjonen som kan sette en stopper for øktene fremover. Jeg kjenner faktisk veldig på det at jeg har mye mindre motivasjon til trening nå som jeg er gravid, men samtidig er det så godt når jeg endelig får gjennomført ei skikkelig god økt! I går ettermiddag prøvde jeg meg derfor på noe nytt da jeg var på trening for å se om det hjalp på motivasjonen også - og det gjorde det helt klart!

Jeg hadde nemlig kun tre øvelser, men trente en hel haug med repitisjoner og sett på hver av øvelsene slik at jeg fikk kjørt meg ekstra godt i de muskelgruppene som var i fokus i går - lår og rumpe! Øvelsen under her for eksempel, utfall i smith, kjenner jeg ekstremt godt i stumpen i dag. Jeg er kjempe gangsperr, og jeg digger det!

Denne måten å sette opp treningsøkten på anbefaler jeg derfor dere også å teste ut! Det er så enkelt; start med å varme godt opp, på toppvekten kjører du så 5x5, 4x4, 3x3, 2x2, 1x1 - alt på samme vekt og prøv å gjennomfør alle settene med god teknikk og kontroll! Jeg lover deg, du kommer til å kjenne det. Tror aldri jeg har vært så gangsperr i lårene og rumpa før - haha, det er i hvert fall lenge siden sist.

Hvordan liker du best å sette opp treningsøktene dine?

0 Kommentarer

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits