LinnThereseDagsland -

Jeg vil spise frokost med mamma til jeg er femti!

  • 08.10.2016 kl. 15:27


Heldige meg fikk en invitasjon til dette frokostbordet i går kveld! Tror dere jeg jublet? Det skal jeg love dere at jeg gjorde. Det samme gjorde også magen min da den inntok denne maten etter at min fine mann hadde dratt på jobb. Jeg kjørte bort til mamma i elleve tiden før vi nøt en deilig felles frokost sammen alle tre!

Det er ingenting i hele verden som slår mammas frokostbuffet, og jeg håper jeg blir invitert til slike frokostselskaper som dette helt til jeg er femti! Jeg kommer i hvertfall ikke til å takke nei til en slik invitasjon med det første.

Hva hadde du til frokost i dag?

2 Kommentarer

dinematvaner

08.10.2016 kl. 16:24
Så utrolig koselig! Og godt:)

elisebr

08.10.2016 kl. 16:32
Nam! :) Så mye god mat! :)

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits