LinnThereseDagsland -

En genial oppfinnelse for oss gravide!

  • 05.10.2016 kl. 21:23

I går kom postmannen med denne geniale oppfinnelsen til meg! Den er ikke laget kun for gravide i utgangspunktet, men jeg synes den passer yppelig for oss som bærer et lite mirakel i magen og alle utfordringer det fører med seg. For eksempel å knytte skoene sine!

For sliter man med bekkenet eller har veldig stor mage kan det være veldig vanskelig å komme seg ned til gulvet for å knytte skoene. Jeg har mer enn én gang lest om gravide som lar kjæresten sin knytte skoene dems de siste par månedene. 

Dersom man i stedet er eier av denne supersmarte oppfinnelsen kalt zubits som enkelt lukker og åpner joggeskoen din ved hjelp av magnet blir det straks mye enklere. Etter å ha montert denne i skoen din kan du enkelt åpne skoen ved å løfte hælen - med andre ord du slipper å bøye deg ned for å knytte dem opp. Men enda enklere er det når du skal ta skoene på deg. Da er det nemlig bare til å trø ned i skoen og smelle magnetene sammen.

- Videoen under her viser hvordan du enkelt monterer og bruker zubits! -

Selv skal jeg innrømme at jeg vanligvis er litt skeptisk til slike produkter, og med akkurat dette produktet fryktet jeg at magneten kom til å falle fra hverandre om jeg var på trening og lignende. Men den magneten er ekstremt sterk, og jeg sliter med å åpne dem med hendene. Må med andre ord bruke føttene!

Du kan få ditt eget par med zubits her - den finnes i både sort, blå, grå, rosa og hvit som jeg har. På den måten kan du velge akkurat den fargen som passer joggeskoene dine best!

Nå gleder jeg meg nesten til å være høygravid, få bekkenløsning og alt som er - med disse montert på joggeskoene mine slipper jeg å bøye meg når jeg skal ta dem av og på likevel! Og bare så det er sagt helt til slutt - de kan selvsagt brukes om du ikke er gravid også. Det er jo veldig enkelt å slippe og måtte knytte joggeskoen hver gang du skal ut døren!

// sponset produkt

5 Kommentarer

Marie Oma

05.10.2016 kl. 21:51
wow, haha - genialt!

Kari

05.10.2016 kl. 22:43
Kult!

Men man må jo bøye seg for å ta magnetene sammen når man skal feste de da..?

Nina c

06.10.2016 kl. 07:50
Genialt:)
Stilige sko :-) Kan absolutt tenke meg at skoene er midt i blinken for gravide :-)

Caroline

06.10.2016 kl. 14:27
Åå det kan eg tenke meg, de så jo veldig kul ut også. Tenker de er til god hjelp. :) Håper de fortsatt har sånne når eg blir gravid. :0 :D

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits