LinnThereseDagsland -

Mine fem mest leste innlegg i september!

  • 05.10.2016 kl. 12:04

Forrige måned hadde jeg helt enorme topper på statistikkmåleren, der fire av disse fem mest leste innleggene ble lest over 1000 ganger - og det aller mest populære innlegget ble lest nesten 3000 ganger! Det er helt sinnsykt, og jeg satser på at oktober måned blir like innholdsrik og spennende for dere.

Gravidoppdatering: uke 12

Det aller mest leste innlegget var gravidoppdateringen fra uke 12. Hvorfor akkurat dette innlegget kom så høyt opp på listene aner jeg ikke, men kanskje du klarer å se hvorfor? Klikk deg inn på overskriften over her for å lese det.


Sydenturen som gikk til helvette!

Selv om det ikke er det mest leste innlegget er det ingen tvil om at det er det mest omtalte og delte innlegget. Dette innlegget fikk nemlig den lokale avisen til å ville skrive en artikkel om oss. Artikkelen kom i papiravisen på mandag, men du finner den også på nett her. Om du ikke har lest innlegget anbefaler jeg deg å gjøre det først for å forstå hva det går i.


Vi har kjøpt oss hus!

Juhu! Denne gledelige nyheten delte vi få minutter etter at vi vant budrunden, og i innlegget her viser jeg dere store deler av huset! Klikk gjerne inn om du ikke allerede har gjort det.


Gravidoppdatering: uke 15

Disse gravidoppdateringene blir alltid en hitt! De er som regel de mest leste innleggene hver uke, og det gleder meg å se at dere synes det er så spennende å lese om svangerskapet mitt - for jeg elsker i hvertfall å skrive om det!


Video: Kjønnet til vår lille skatt!

I denne videoen delte vi hvilket kjønn lille i magen er! Har du ikke sett videoen bør du klikke deg inn å gjøre det med det samme. Vi er så lykkelige!


Husker du alle innleggene?

2 Kommentarer

liveterherlig93

05.10.2016 kl. 12:14
<3

Marie Oma

05.10.2016 kl. 13:01
Jeg har lest alle innleggene og synes alle var like spennende å lese. Synes generelt alt du skriver er kjekt! #fastleser

Ønsker deg en fin dag <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits