LinnThereseDagsland -

Dette er du nødt til å få med deg!

  • 03.10.2016 kl. 13:44

Gjett hva? Denne uken er den - 25 % rabatt på alt på proteinfabrikkens egne produkter! Tenk det. Det må være perfekt for dere som er ekstra glad i trening, satser på fitness eller kanskje har planer om en livsstilforandring. Ingen tidspunkt er bedre å starte på enn akkurat nå!

pannekakene kan kjøpes her, sausene hershortsen her og toppen her

I dette innlegget skal jeg dele mine favorittprodukter fra Proteinfabrikken med dere, men om dere heller ønsker å ta en titt på absolutt alle produktene selv kan dere gjøre det her.

Og jada, bildene i innlegget er nok fra fitnessperioden min - som jeg gleder meg til å ta opp igjen!

Min elskede matbag! Denne var min bestevenn dette halvåret da fitnessprosjektet mitt pågikk. Ved hjelp av denne geniale bagen hadde jeg matbokser, riskaker, drikkeflasker, proteinshaker, bananer og alt jeg trengte av kosttilskudd med meg over alt! Den var spesielt praktisk å ha med seg på trening eller jobb - da hadde jeg alt jeg trengte av mat for hele dagen med meg i matbokser i denne superpraktiske bagen.Anbefales absolutt! Matbagen kan kjøpes her, treningsdagboken her, rapid burn her, shakeren her og verdens beste matbokser her.

Disse pannekakene har jeg skrytt opp i skyene en hel haug av ganger. Det var faktisk det eneste på dietten min jeg ikke ba om å bytte ut det halve året jeg spiste det samme hver eneste dag. Disse er bare så ekstremt gode at man aldri blir lei av dem. I tillegg lages de på 1-2-3, rist vann og pannekakepulver i en shaker og stek så røren i pannen. Enklere blir det ikke!

Denne er dere nødt til å teste ut! Hvertfall nå som den er så billig; du kan kjøpe spannet her.

Treningsdagboken min som jeg enda bruker den dag i dag - har måttet kjøpe ny én gang ettersom jeg skrev den forrige ut, og valget falt lett på denne boken igjen. SÅ oversiktlig og utrolig innholdsrik. Ei helt perfekt treningsdagbok i mine øyne. Denne er også laget spesielt for jenter - noe som om mulig bare gjør den enda bedre!Du kan kjøpe treningsdagboken her og BCAA her.

Helt til slutt er jeg nødt til å ta med klassikeren - proteinshaken som smaker som sjokolademelk! To scoops proteinpulver i 2 dl vann, rist og voíla du har supersunn sjokolademelk som er perfekt etter trening eller som et mellommåltid. Jeg hadde den også som væske over havregrynet mitt til frokost på dietten min - og det smakte himmelsk. Rart at noe så sunt kan smake så godt.

Proteinpulveret med sjokoladesmak får du kjøpt her, og shakeren her.


Nå, hva synes dere om slike innlegg? Er det ikke genialt å bli tipset når det er SÅ gode tilbud ute og går? Har du planer om å kjøpe noen av disse (eller noen av de andre produktene til proteinfabrikken) i nærmeste fremtid bør du absolutt slå til denne uken. Om du ønsker å se flere av produktene som er på supertilbud finner du absolutt hele salget her.

Har du prøvd noen av disse produktene selv? Hvilke er favoritten?

// innlegget inneholder adlinks

6 Kommentarer

liveterherlig93

03.10.2016 kl. 14:31
:)

Linda

03.10.2016 kl. 17:41
Kjempefint innlegg! :)

Men det ser ikke ut til at noen av linkene her virker?

Linn Therese Dagsland

03.10.2016 kl. 17:47
Linda: Åh, da skal jeg fikse den når jeg kommer hjem :-)

Linn Therese Dagsland

03.10.2016 kl. 20:41
Linda: Hm, de fungerer her altså :o

Linda

03.10.2016 kl. 17:51
Kunne du skrevet ett innlegg hvor du legger ut hele matmenyen du spiser når du er på diett, eller trener normalt frem til fitness. Altså den sunne matmenyen med slikt som proteinshake og sånt? Ikke den superstrenge dietten fitnessere har rett før konkurranse altså :)

Og dine beste mattips for oss som vil gå ned i vekt og øke muskelmasse :)

Ble mye her nå, men du er jo så flink på dette tema! :)

Marie Oma

03.10.2016 kl. 19:47
Woho, jeg vurderte faktisk tideligere idag å kjøpe noe der, men vet ikke helt hvor jeg skal begynne.. haha! :-) BRa innlegg!

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits