LinnThereseDagsland -

Jeg lengter etter deg!

  • 02.10.2016 kl. 19:25

I dag hadde jeg store planer om å dra ut på min aller første høstfotoshoot. Location hadde jeg allerede bestemt meg for, og det var selvsagt eventyrveien. Det er så ekstremt fint der om høsten at så snart trærne har begynt å slippe bladene og løvet har fått både oransje, røde og gule mønster over seg har jeg lyst til å bo der inne.Derfor klarer dere nok å tenke dere til hvor skuffet jeg ble da jeg kun så grønne blader på trærne! Jeg er med andre ord litt tidlig ute. Eller så er det høsten som er sent ute. For det var nesten ingen farger å se i hele distriktet vårt, og vi kjørte rimelig langt i håp om å finne et tegn til at høsten er kommet.

Vi stoppet likevel med denne sinnsykt stilige veien dere ser på bildene over her. Så øde og forlatt - og ikke minst mystisk ettersom det er umulig å se hvor den ender eller hva den leder til.

Hvordan er det der du bor - er høsten kommet? Selv lengter jeg i hvert fall veldig etter favorittårstiden min!

5 Kommentarer

Nina c

02.10.2016 kl. 20:01
Fine bilder:)

dagligdose

03.10.2016 kl. 00:01
Fine bilder, jeg var også fornøyd med vår tur og bildene jeg klarte å fange :)

mairho

03.10.2016 kl. 10:02
Her i Nord er nesten høsten over allerede! Så og si alle bladene ligger på bakken og de fleste trær er nakne, så rart når vi er i samme land, haha :-D

millaegenes

04.10.2016 kl. 00:11
Nydelige bilder med nydelige farger! :-)

Therese Bråthen <3

04.10.2016 kl. 11:40
Ja, den har kommet mer og mer her! Å det er jeg veldig glad for, for jeg elsker høsten <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits