LinnThereseDagsland -

I dag shoppet vi til deg, lille venn!

  • 24.09.2016 kl. 20:00

Kjære lille gutten min ♥ I dag var jeg, mormor og tante Marthe på byens største kjøpesenter for å handle klær og utstyr til deg. Nå som vi vet at du er en gutt er det mye lettere å planlegge, og handle inn akkurat det du trenger.

Men ettersom du vokser og vokser der inne er det ikke bare deg vi er nødt til å handle klær til. Færre og færre av mammas klær passer, og hver eneste uke er det et nytt av mamma sine plagg som er for små. I dag handlet jeg derfor i pappas genser fordi de fleste gensrene min enten er for korte eller så er de få som passer til vask! Denne nydelige, blomstrete toppen ble derfor med meg hjem i dag, og i den er det god plass til både deg og meg.

Den blå og hvite gardinen over her skal vi bruke som sengehimmel over sprinkelsengen din. Oppi der kommer du til å sove trygt og godt en stund etter at du har kommet til verden, og vi gleder oss masse til å se deg oppi den. Gasklutene og frotteklutene over her var du så heldig å få av din kjære mormor. Hun gleder seg nok minst like mye til å treffe deg som jeg gjør, og i dag kjøpte hun mange deilige, myke kluter til deg.

Du fikk også to kjempe tøffe smekker av mormoren din. Disse hadde masse biler over hele seg. Lurer på om du kommer til å bli en liten bilgutt. Kanskje kommer du til og med til å jobbe med biler når du blir voksen..? Jeg gleder meg sånn til å bli kjent med deg, lillevenn.

Dette sengesettet her klarte jeg heller ikke å gå forbi. Det var så vakkert at jeg var nødt til å ta det med meg hjem! Nå gleder jeg meg bare til å pakke det rundt den lille dynen din og legge det fint oppi sprinkelsengen sammen med bamsen som ligger og venter på deg, under den hvite og blå sengehimmelen.

Disse bodyene her fikk du også av mormoren din i dag. Og selv om de er bittebitte små kommer de sannsynligvis ikke til å passe til deg før du er rundt tre måneder gammel. Tenk det,  liten kommer du til å være når du kommer til verden!

Vi begynner med andre ord å nærme oss klare til å møte deg allerede, men vi vil gjerne at du holder deg inne helt til mars likevel!

10 Kommentarer

liveterherlig93

24.09.2016 kl. 20:07
mye fint<3

Linn Therese Dagsland

28.09.2016 kl. 21:45
liveterherlig93: Ja, jeg er virkelig fornøyd!! <3

Marie Oma

24.09.2016 kl. 20:28
awww gu så mye fint <3

Linn Therese Dagsland

28.09.2016 kl. 21:44
Marie Oma: Ja, ikke sant! Jeg smelter <3

totettebarn

24.09.2016 kl. 20:28
Så mye fint! Det er alltid gøy å handle litt til de små :) Venter selv gutt nr 2 :D

Linn Therese Dagsland

28.09.2016 kl. 21:44
totettebarn: Ja, det er det virkelig! Nei, så spennende! Masse lykke til med resten av graviditeten :-D

Henriette Celin

24.09.2016 kl. 23:25
Masse flott som ble kjøpt, og kan skjønne du også trenger litt nytt i blant ^^

Linn Therese Dagsland

28.09.2016 kl. 21:44
Henriette Celin: Ja, det er helt sikkert <3
Åh, så mye fint :-) Må være fantastisk å kunne shoppe til den lille prinsen. Kjempesøtt sengesett :-)

Linn Therese Dagsland

28.09.2016 kl. 21:43
Inga Gilberg: Ja, det er noe av det beste jeg vet <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits