LinnThereseDagsland -

Gigantisk bag med masse kjærlighet!

  • 21.09.2016 kl. 19:42

Her en dagen fikk vi en gigantisk bag av min kjære mormor med oss hjem, og oppi der fant vi knøttsmå hjemmestrikkede plagg i alle former og fasonger. Felles for alle var at de var ufattelig søte og strikket i ull. Med andre ord kommer vårt lille mirakel både til å se ufattelig vakker ut og i tillegg holde seg varm. Og alt dette takket være den lilles strikkemaskin - også kjent som oldermor.

- Sett med hjertedetaljer -Sparkebukse med føtter, jakke med hjerter, lue i samme serie og et vognteppe som er strikket ekstra langt! Mormor har strikket alt og sydd kant rundt hvert av hjertene i etterkant. Jeg har også hjulpet til med noen av hjertene på vognteppe faktisk!

- Sett med nydelige riller -

Enda et nydelig sett med jakke, bukse, lue, sko og vognteppe - disse med nydelig silkebånd og et flott rillemønster! Gleder meg så masse til å se lille med dette på seg.

- Hjemmestrikket body, bukse og sko -

Om dette er et sett eller om det bare er tilfeldig at fargene matcher vet jeg ikke, men det var så flott at jeg definitivt kommer til å bruke dem sammen! Bodyen har vi også i samme farge i en størrelse større, og en i en lysere lillafarge. Begge disse andre bodyene ser du i et eget bilde helt i bunn av innlegget.

- Helseteppe -

Helseteppe her må være favoritt-teppet mitt oppi denne gigantiske bagen med masse vakre babyklær! Det er gigantisk og med et helt nydelig mønster. Jeg kan bare se for meg hvor lang tid det må ha tatt og hvor vanskelig det må ha vært. Men gurimalla for et resultat! Nydelig er det - rett og slett.

- To bodyer og to par sko til -

Her er de to siste bodyene og to par sko til! Bittebitte små. Tenk at føttene til vårt lille mirakel kommer til å passe oppi disse om rundt et halvt år.


 

Jeg er så utrolig glad for alt det fine vi har vært så heldige å få til vår lille prins eller prinsesse. Og tusen takk til mormor som har sittet uendelig mange timer bare for å jobbe med dette her. Jeg klarer ikke å sette ord på hvor takknemlig jeg er ♥

5 Kommentarer

Henriette Celin

21.09.2016 kl. 19:59
Så utrolig kjekt! og flink mormor som har strikket alt :-D

21.09.2016 kl. 20:01
så utrolig mye søtt :) er så utrolig fint med hjemmestrikka klær når dei er små.

liveterherlig93

21.09.2016 kl. 21:09
så mye fint :)

Ida

23.09.2016 kl. 06:18
Wow, wow, wow!! Herlighet for ei flink mormor :)

Linn Therese Dagsland

28.09.2016 kl. 21:50
Ida: Ja, ikke sant hun er!! <3

Skriv en ny kommentar

Linn Therese Dagsland

Ei smilende og positiv jente på 21 år. Skriver om hverdagen som nybakt mamma til lille Dennis som ble født den 19.mars 2017. Mye av bloggen handler om baby, trening og alt som hører med mammalivet. I tillegg til små ubetydlige ting, vanskelige hendelser fra fortiden som har medført at jeg i dag lever med sosial angst. Deler også gode matoppskrifter, antrekk, tips og kjærlighetslivet mitt med dere. Lurer du på noe mer er det bare til å ta en titt på "om meg" innlegget som du finner i menyen under headeren.

Alle henvendelser kan sendes til:
linn_therese_dagsland@hotmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no
hits